Olen tässä viime aikoina ihastellut muiden blogeissa nukkekoteja ja yhä enemmän mun tekee myös mieli sellaista. Katselin hieman kaiholla Anskun hankkimaa nukketaloa. Miten kivaa olisi tuunailla sellaista. Voisi miettiä remonttia pienessä mittakaavassa. Minkälaiset lattiapäällysteet haluaisi laittaa sinne? Maalaisiko seinät vai laittaisiko tapettia tai boordia? Kalusteitakin olisi hankitta ja pitäisikö niiden olla Lundbyn vai kelpaisiko muutkin? Osaisiko sitä itse tehdä jotain ja entäs tekstiilit?

Olenpa jo löytänyt kirppikseltäkin joitain kalusteita sekä kellarista löytyi joskus hankkimamme nukkekodin valosarja, mutta siinä ei ole lamppuja. Toisin sanoen: Minulla on nukkekodin kalusteita ja jopa yksi nukkekin ja valosarja sekä muuntaja.....vain yksi puuttuu ja se on se nukkekoti eli se olennaisin juttu tässä kaikessa.

Voinen kuitenkin esitellä teille noita tykötarpeita, joita olen löytänyt.

343557.jpg
Nukkekodin kalusteita kirppislöytöinä, mutta kotia en ole vielä löytänyt

343552.jpg
Lundbyn valosarja ja muuntaja....vain lamput puuttuvat

Onkos kellään jäänyt nurkkiin kuljeksimaan tarpeetonta Lundbyn nukkekotia? Ei siis kunnolla niin paljon väliä tai sillä, jos lapset ovat siihen piirrelleet tai muuta, jos sen kerran voisi kunnostaa mieleisekseen. Hihkaiskaa, jos löytyy varastostanne, ettekä itse enää tarvitse. Sovitaan sitten sähköpostitse kaupoista. Mielelläni hankkisin jo heti 3 kerroksisen talon, jos jollain olisi, mutta perinteinen kaksikerroksinenkin käy. Kai niitä lisäkerroksia voi sitten jälkikäteen ostaa. Huuto.netistä kävinkin jo katselemassa, mutta toivoisin kuitenkin löytäväni kohtuuhinnalla pääkaupunkiseudulta tai sopivan ajomatkan päästä.

Ei oikein inspiroi ostaa uutta nukkekotia, sillä silloinhan siitä menisi se hohto eli se olisi jo valmis ja mitä sitten enää korjailisi tai viitsisi muutella siitä. Lapsena ei ehkä ole saanut tarpeeksi leikkiä tai silloin ei ollut tällaisia ihanuuksia. Nyt aikuisena tekisi mieli nukkekotia. Siinä olisi oma viehätyksensä.