Muoriska haastoi minut kurssien suunnitteluun....ketä mahtaa kiinnostaa?

Ideoi 5-10 kurssia, joille haluaisit osallistua, ja haasta viisi muuta jatkamaan meemiä. Koska kurssille on kuulemma kivempaa osallistua kavereiden kanssa, ota omalle kurssilistallesi mukaan yksi haastajasi kursseista, jolle haluaisit myös osallistua.

  • Äiti säveltää, Jääkaapin valitut palat; ruokaa tekniikalla, tehdään siitä mitä on. Luovaa säveltämistä  ja säätämistä.
  • Tuumasta toimeen; Kurssilla opetellaan olemaan tuumailematta, (mikä on tuuma:...2½cm) ja ryhdytään toiminnalliseen suunnitteluun, jotta saataisiin monet keskeneräiset projektit saatettua loppuun ja löydettäisiin kadotettu innostus jostain.
  • Opi sanomaan ei; Kurssi on tarkoitettu kaikille, jotka eivät osaa kieltäytyä tarjotuista tehtävistä vaan ovat "liian kilttejä" kieltäytymään, vaikka mieli tekisikin.
  • Miten saada äänensä kuuluviin?; Kurssi on tarkoitettu henkilöille, jotka tuntuvat jäävänsä toisten jalkoihin eli eivät saa ääntän kuuluviin. Kurssilla opetellaan oman äänen hallintaan.
  • Tietokoneen halinnan kurssi; Kurssilla opetellaan hallitsemaan tietokoneasetuksia ja itse asnetamaan oheislaitteita, ilman sukulaisten ja ystävien jatkuvaa apua.

Tosin pitäisi löytää hyvät kurssivetäjät...kiinnostaako ketään?

Haastan kurssimeemiin mukaan: Anskun, Marsun, Hallattaren, Sukulaisielun ja MarLin