Tänään ei sitten Posti-Pate tuonnutkaan tapansa mukaan laskuja, vaan iloisempaa postia. Ajanvietteeksi tuli Kodin Kuvalehti, jossa on 30 sivun ruokaextra kauden herkuista.
Odotetuin lehti kyllä on Novitan talvinumero 2006. Verkkoponchoja on tullut tehtyä jo useampiakin, mutta miltäköhän näyttäisi helpoksi malliksi, nimetty samankaltainen huivi. Tarjolla on myös ohje kukkakuviohuiviin...vähän samaa tyyliä kuin kukkakuvioponchokin, jonka olen tehnyt. Joku jo jossain vaiheessa kyseli v-aukkoisen verkkoponchon tekoa ja täällä näyttää olevan ohjeet sellaiseenkin. Ylläksen reisulla ihasteli Lappiaiheisia villatakkeja ja -puseroita, vaan en raaskinut ostaa. Nyt olisi ainakin puseroiden ohjeita tarjolla. Kerrassaan paljon mielekästä...haarukkapitsihuivia ym. Olen ihastellut Catarinan myssyjä ja nyt olisi iiiihaaniiia kukkamyssyjä lehdessä ja vielä pinkistä kuvattuna. En kyllä ole todellisuudessa mikään pipo-immeinen, mutta tuollainen tyylikkäämpi pipo somistettuna kukkasella voisi antaa ilmettä. Kerrassaan mahtavasti hienoja ohjeita....oooooooh.

217633.jpg
Posti-Pate muisti...iloa arkeen

Vielä tuli iloinen yllätys monen vuoden takaa tapaamaltani ystävältä...ei ole unohtanut. Kortti tuli lomamatkalta Madeiralta. Posti toi päivään iloa. Siivouksen lomassa (sain vihdoin ja viimein aikaiseksi aloittaa)...voi hengähtää ja tutkailla silmänruokana näitä posteja. Vielä on kyllä pääkallot (ja luurangot) kaapissa...jatketaan kun ehditään.