Laitoin joku aika sitten hieman väliaikaiseti pääsiäispohjan tilalle omenankukkapohjan. Nyt teki mieli löytää jotain uutta, mutta en löytänyt ihan rosan sävyistä pohjaa. Itse en ymmärrä noista pohjien muokkaamisista mitään ja saati omanlaisen kuvan asettamista tuohon yläosaan. Tämä Bluen sivupohja on aivan nätti, mutta olisin kaivannut oheen vielä jotain omanlaisatni väriä.
Enkelipohjakin olisi ihan mukava, jos joku osaisi tehdä omanlaiseni.
Voin lisätä tähän muutaman enkelin, jota saa käyttää pohjustuksiin ja jos joku vielä osaisi tehdä herkän, pastellin (rosasävyisen) pohjankin.

Olen ihmetellyt blogini "kategoriat" osion otsikot ovat päivittyneet aakkosjärjestykseen....ei siinä mitään, kerrassaan hyvä asia. Toinen asia mikä minua kummastuttaa on se, että niiden alla on samoja kategorioita, mutta ne ovat pienillä alkukirjaimilla kirjoitettuja. Eilen yritin katsoa, miten olen niitä kirjoitellut postuksiini. Ei niistä selvinnyt, sillä näyttivät olevan samalla lailla hallintasivustolla. Joitain korjailinkin varmmuden vuoksi, mutta silti siellä kummittelee kategoriat pienillä ja isoilla alkukirjaimilla.Näyttävät olevan kuitenkin molemmissa kategorioissa, kun niitä klikkaa. Missäköhän on vika ja voinko tehdä asialle jotain?

Ymmärtäisipä itse jotain näistä pohjustuksista ja noista muokkauksista, niin ei aina apua anella.

Edit: (8.4.2008, klo 22:10):
Ylläpidon mukaan kategoriaongelma on tiedostettu ja sille ei itse tarvitse tehdä mitään. Ongelma pyritään mahdollisimman pian korjaamaan. Olipa helpottava tieto, sillä hermot tuossa olisi mennyt, jos noita kaikkia yli 800 postausta olisi pitänyt käydä yksitellen läpi ja tarkistaa kategorioiden oikeinkirjoitus.


1446246.jpg
Enkeli

1446248.jpg
Rosa enkeli

Näitä kuvia saa ottaa pohjustuksien tekoon, kun vain laitat linkkisi viestiksi tänne ja kerrot kuvalähteen sivustollasi.