Tänään satuin löytämään kissakirppikseltä jotain kivaa. Satuin näkemään toisen nukkekodin. Onkohan se Lundbyn tai joku vastaava, kun siinä sivussa lukee: Hanse, tai jotain muuta sen tapaista. Joka tapauksessa sain sen edullisesti. Kyselin hintaa ja myyjä pyysi 15 euroa, tarjosin 10:ntä euroa, jolloin hän sanoi, että saan sen 12 eurolla. Hieman aikaa mieheni kanssa keskusteltuani, myyjä lupasi sen kuitenkin kympillä. Katon reunusmuovi oli parista kohtaa haljennut ja vähän kulahtanut muutenkin. Tosin ajattelin, että tästä olisi hempompaa aloittaa tuunaaminen, eikä tarvitsisi pelätä  heti pilaavansa sitä, kun ei niin arvokas ole kuitenkaan. Lattiat ovat suureksi osaksi nukkaista kokolattiamateriaalia. Katsotaan, miten saan korjattua. Tosin joku on sitä tuunaillut aiemminkin, mutta hieman suttuisasti, joten katsotaan mitä saan aikaan jossain vaiheessa. Äitini kauhisteli, että johan sulla on yksi nukkekoti, mitä sä törsäilet turhaan. Tosin eka on jo aikalailla täynnä, niin hyvä saada tupla koti.

488664.jpg

Nukkekoti on hieman sekavan värinen ja yksi ovi on irti, sekä ulomminen kattolista parista kohtaa poikki. Ehkä pitää vaihtaa uusi lista ja lattioille ja seinille ehdottomasti tehdä jotain. Ei tuo turkoosi-sininen mosaiikkilattiakaan oiken mieleeni ole.

488666.jpg

Tosi nukkekodissa on aika kivan näköinen terassi.

488668.jpg

Luulempa, että laitan seinät erilaisiksi ja kattoon joko huopaa tai maalaan sen. Ikkunoista puuttuu lasit. Tässä sitä projektia riittää ja entinen nukkekotikin vielä ajatusasteella.

Oli ihan pakko tulla vielä näyttämään, mutta nyt täytyy mennä nukkumaan, jotta aamulla ehtii vielä pakkaamaan. Tämäkään päivä ei mennyt niin kuin kuvittelin. Aina tulee ylimääräisiä menoja, joten kaikki hommat vielä reissua varten tekemättä. Piti vielä lähetellä potilasyhdistyksen lehteen kuvia, jotta ehtivät ajoissa toimittajalle.  Palaillaan maisemiin jälleen viikon kuluttua.