Viikko on vierähtänyt siitä, kun sain lääkärikäynnillä lähetteen Ihotautiklinikalle huuliongelmani vuoksi. Hieman sumussa sitä tulee kulkeneeksi, vaikka kaikin puolin yrittää pitää mielialaansa virkeänä. Perjantaina en voinut enää odotella, joten soitin polille ja kyselin missä mennään? Netistä löysin infonuermon, johon soitin ja sain suoran numeron poliklinikalle, jonne yritin soitella. Numero oli pitkään varattu, joten yritin sitten soittaa Hyksin keskuksen kautta. Kymmenen minuuttia odottelin keskuksen vastausta. Olipa outoa, ettei edes sinne päässyt puhelimella, vaan nauha vastasi, että kaikki puhelinvälittäjät ovat varattuja....ja niin edelleen, vanha ja tuttu litania. Kun sitten lopulta sain yhteyden keskukseen, niin puhelu katkesi, mutta onneksi suoran numeron kautta sitten viimein pääsin haluamaani paikkaan. Osastosihteeriltä kuulin, että minulle oli varattu aika lääkärille ensiviikon keskiviikoksi. Pääsin siis huokaisemaan helpoituksesta, että niinkin pian on aika varattu.

1523165.jpg

Aika tuntuu joskus tosi pitkältä. Keskiviikkona todennäköisesti siitä huulesta otetaan koepala ja sitten ollaan viisaampia sen kanssa, että mitä tehdään ja milloin? Nyt huuli on aika kipeä ja rikkonainen....ostin apteekista aurinkosuojavoidetta 25 suojakertoimella huulen suojaksi, ettei uv-säteet vaurioita sitä lisää.
Tänään piristimme itseämme tanssikilpailuita katsellen Espoon Länsi-Auto Areenalla, kun siellä on streettanssin SM-kisat.