Emmaleena heitti haasteen :

1. Link to the person who tagged you. / Linkitä henkilö joka haastoi sinut
2. Post the rules on your blog. / Kirjoita säännöt blogiisi.
3. Write six random things about yourself. / Kirjoita kuusi sattumanvaraista asiaa itsestäsi.
4. Tag six people at the end of your post and link to them. / Haasta kuusi henkilöä postauksesi lopussa ja linkitä heidät.
5. Let each person know they have been tagged and leave a comment on their blog. / Kerro kaikille haastamillesi henkilöille haasteesta ja jätä heille viesti heidän blogeihinsa.
6. Let the tagger know when your entry is up. / Ilmoita haastajallesi, kun olet vastannut haasteeseen.


1. Aikani näyttää kuluvan kotona suurelta osin tietokoneella, kuitenkaan en ymmärrä juurikaan mitään tietokoneen ongelmista. Eilen sentään olin tyytyväinen, kun itse ratkaisin kategoriaongelman. Kaikki pitää opetella kantapään kautta.

2. Keitän "aamukahvini" yleensä vasta klo 15-16 välillä. Tuntuu, että on kaikkea muuta tekemistä ja ei tule niin mieleen kahvin juonti. Saatan nauttia aamupalankin vasta iltapäivällä. Lääkkeet kyllä otana aiemmin, mustikkasopan kera. Päivärytminikin on muutenkin ihan oman laisensa. Valvon myöhään ja nukun pitkään, jos vain ei tarvitse minnekään läheä.

3. Olen kesäihminen, vaikka en pidä suoranaisesta auringon paisteesta. Kuitenkin pidän lämpimistä ilmoista enemmän, kuin pakkasista.

4. Hamstraan lankoja, vaikka vaan aika ajoin innostun käsitöistä. Silloinkin näyttää olevan väärän laisia lankoja varastossa.

5. Innostun milloin mistäkin ja sitten on monta keskeneräistä projektia, kun innostus lakkaa joksikin aikaa. On keskeneräisiä taulutekeleitä, käsitöitä, ystävänpäiväkorttien teko on kesken, kuten nukkekotien tuunauskin.


6. Liian usein, minun on vaikea sanoa ei....nyt opettelen sitäkin. Pidän tanssimisesta, mutta en paljoakaan ole viime aikoina käynyt tanssimassa, kutsuun voisin vastata "kyllä".

Haastan mukaan:

Inkiväärin

Aimariin

UUna-Leijonaisen

Anun

Kyökkipiika Katin

ja

Doris50:n blogiin

 

 

Kiitos Emmaleena haasteesta!