Olin aika ällistynyt, kun sain sähköpostiviestin, että tänään julkaistaan Suomen suosituimmat blogit rankkaavan Twingly Top 100-listan. Ilmoituksen saadessani olin listasijalla 37 ja nyt olen noussut sijalle 28.

2150430.jpg

Uskomatonta, että olen päässyt omalla blogillani näden 100:n suositun blogin joukkoon ja vielä noin kärkipäähän. Kärkeä hipovat lähinnä askartelu- ja korttiblogit. Itsellänihän on niin sekalaista höpinää ja sitten jonkin verran noita kädentaitoja, mitä nyt sattuu insipiraatiota löytymään. Tällä hetkellä iski leivontabuumi päälle ja tulossa on talkootöistäni kuvia. Äiti juhlistaa huomenna 80-vuotispäiviään ja tekosissa on tällä  hetkellä pari täytekakkua. Olenkin jo ehtinyt leipoa kolme kuivaa kakkua, tehnyt kotikaljaa sekä lusikkaleipiä. Onneksi meitä on monta tekijää, niin työt jakaantuvat hieman eri tekijöille. Lupasin hieman avittaa siskoa voileipäkakun kasaamisessa....kun hänellä tuli vähän päällekkäisyyksiä ohjelmassa. Eiköhän juhlistakin vielä hyvä tule.

Täältä löytyy se ranginlista ja jännitetään miten tänä päivänä käy.

Kaunis kiitos teille blogin "Elämä on elämää" lukijat. Teidän ansiostanne blogini on 100:n suosituimman joukossa. Tosin en tiedä millä kriteereillä tämä lista on tehty.
Mukavaa joulun odotusta teille. :)