Kuinka monta päivää vielä, ennen kuin alkaa MM-kisat Rovaniemellä? 25.3.2008 alkaa Word Transplant Winter Games eli elinsiirtoväen MM talvikisat. Tapahtuman järjestää Elinsiirtoväen Liikuntaliitto ry.

1389511.jpg

Lähdemme tapahtumapaikalle linja-autolla keskiviikkona eli klo 23 maissa illalla. Yötä myöten ajelemme Rovaniemelle ja pysähdymme muutaman kerran matkalla. Aikamoinen istuminen linja-autossa, mutta kaipa sen kestää, sillä olemmehan jo aiemmin olleet bussikyydillä Ylläkselläkin.
Itse en osallistu MM-kisoihin, mutta viikonlopulla on Ellin ( eli Elinsiirtoväen Liikuntaliiton) talvikisat ja sinne olen ilmoittautunut keilailemaan. Tarkoitus ei ole tehdä tietty mitään huipputuloksia, mutta osallistumisen ilosta menen mukaan. On ollut aikoja, jolloin ei ole pysynyt edes pystyssä omin avuin, niin jo pelkkä osallistuminen antaa iloa. On sitä kyllä muutama mitali Ellin kisoista tullut vuosien aikana, mutta lähinnä kesäaikaan. Suksi ei kyllä luista minun allani ja on parempikin, kun jätän sukset jalastani ja annan muiden lasketella.

Tässäpä oikein hurja mies, aikoo tähdätä yksin Etelänavalle. Hän on Elinsiirtoväen Liikuntaliitto ELLI ry:n toiminnanjohtaja Teemu . Teemun tulevalta matkalta voi myös ostaa kilometrejä ja tukea matkaa.

Me onneksi suuntaamme vain Rovaniemelle ja ihan kumirenkaiden saattelemana. Toivottavasti viimeisetkin flunssan rippeet katoavat ensiviikon puoleenväliin mennessä. Olemme reissussa keskiviikosta sunnuntaihin. Lauantaina sitten ensiviikolla on tapahtuman päätös eli gaalaillallinen. Toivon, että matkamme on oikein mieleenpainuva ja kaikin puolin onnistunut. Vaikea varmaan miettiä, että mitä laittaisi yllensä, sillä täällä etelässä kun ei ole vielä oikeastaan talvea saatu kokeakaan.

Onnea kaikille MM-kisalaisille Rovaniemellä!