Hieman hiljaiseloa täällä blogirintamalla on ollut viikonvaiheessa ja sen jälkeen. Viikonloppu kului mukavissa merkeissä eli täytin tänään vuosia. Muisti alkaa pikkuhiljaa heikkenemään, joten olikohan se taas 23-vuotta tai jotain sinne päin...ei jaksa muistaa. Jos ihan tarkkaan ajattelen, niin taitaa olla jo runsaasti yli, mutta eihän sillä väliä. Iällähän ei ole mitään väliä, jos ei satu olemaan juustosta kyse.

Sunnuntaina oli iso kasa sukulaisia täyttämässä torppaamme. Minulle kun vanheneminen ei merkitse ikääntymistä, vaan armorikkaita päiviä, joita olen saanut lisää. Niistä kaikista olen tosi onnellinen. Ilman niitäkään en olisi saanut elää ja nähdä viiden lapsenlapseni syntymää. Kiitos näistä.

MUISTA JOKA PÄIVÄ

Paljon ois aihetta lapsella kiittää
Jumalan lahjoja kaikille riittää.
Päivä jo yksikin aamusta varhain,
illaksi ehditty lahja on parhain.

Kauniina nauhana vuosien päivät
helmenä jokainen muistoksi jäivät.
Elämän päivien ketju on kallis
Isä ei yhden ees kadota sallis.

Lapsonen siis kätes yhtehen liitä
kaikista päivistä Jeesusta kiitä.
Aina se muistaos tänään on juuri,
varattu sinulle siunaus suuri.1487078.jpg
Olkaa hyvä ja ottakaa!

Nyt Tarjuskalla päivät on ja sitä kaikki viettää saa. Tässä virtuaalisesti kakkukahvit, olkaa hyvä ja anteeksi, että tulee näin iltamyöhään. Jos nyt satutte olemaan jo untenmailla, niin eihän se haittaa vaikka juhlitte kanssani vielä huomenissakin. Onhan tässä jo mennyt kaksi päivää muutenkin. Eilen oli sukua koolla ja tänään oli vielä vierita. Tänäänhän se oikea juhlapäivä vasta olikin.

Tässä vielä lisää tarjoiluistani:

1487087.jpg

Sitä tietää tulevansa vanhaksi,
kun kynttilät maksavat enemmän kuin kakku! :)