Savisuti haastoi minut haastamaan teitä eteenpäin tähän ekotekoon.

Ottamalla nämä ruusut vastaan

Sinut on haastettu "Ekoteko-päivässä" kampanjaan.

 

1219938.jpg

 

Lähetä tämä ruusukimppu vähintään viidelle blogi-ystävällesi tai sähköpostilla ystävillesi! Mainitse oma päivän ekotekosi ja pyydä vastaanottajaa mainitsemaan oma ekotekonsa uusien haasteiden yhteydessä.

Oma ekotekoni tänään oli kun lajittelin perheemme roskat erikseen eli bioroskat omaan laatikkoon, sekajätteet omaan ja kartongit erikseen sekä lehtiroskat omaan laatikkoon. Lisäksi kävin kierrättämässä ison määrän vaatteita sekä kaikenlaista elektroniikkaa, tavaraa ym. kirpputorilla eli itselleni tarpeeton ei jouda roskikseen.

Haasteen saa Moninainen, Tanja, Irma, Leena ja Kaisa. Ekotekoja on monenlaisia, käykää kurkkaamassa täältä esimerkkejä miten voitte teon toteuttaa

1230904.jpg

Edit: 22.1.2008, Famu haastoi minut tänään edelleen tähän ekotekohaasteeseen.

Tänään 22.1 muistin sammutella valoja perässäni aamulla niistä huoneista, joissa en oleskellut. Menin kimppakyydillä kuntosalille ja illalla ostin kirpparilta muutaman tavaran, joten tuli suosittua kierrätystä. Tiskikone ei ole täynnä, joten tiskaan vasta huomenna täyden koneellisen. Joka päivä siis jossain muodossa ekotekoja. Roskat edelleen lajiteltu. :)

Napatkoon tämän edelleen kuka haluaa kertoa ekoteoistaan!

 

Maailmaa parannetaan teoilla, ei puheilla!