500 000:n kävijämäärän kunniaksi järjestetty blogiarvonta on päättynyt. Arvontageneraattori toimi onnettarena. Osallistujia arvontaan oli 19 henkilöä. Arvottiin generaattorilla kolme voittajaa, joitka oli numeroitojärjesyksessä arvontaan osallistuneiden kommenttien mukaan.

ENSIMMÄINEN ARPA ON ARVOTTU JA SE TULI ARPANUMEROLLE 9 :

Kirsin  (Kirsin oma blogi täällä) voittoisa kommentti:

Olen seurannut blogiasi jotakuinkin alusta saakka.
Hienoa, että olet pitänyt tätä blogia näin kauan ja uskollisesti, Tarjuska! Jakamallasi vertaistukitiedolla on nähdäkseni ollut korvaamaton merkitys monelle elinsiirtopotilaalle ja varmasti monelle muullekin potilaalle :)

TOINEN ARPA ON ARVOTTU JA SE OSUI ARPANUMEROLLE: 17:

Miiun voittoisa kommentti:

Ensimmäistä kertaa pyllähdin tuolta etusivulta paikalle. Ja taidanpa jäädä seuraamaan jatkossakin :) Jahka on tarpeeksi aikaa täytyy kahlata blogisi läpi.
Itselläni on elintenluovutuskortti ja asiasta ollaan kyllä puhuttu perheenkin kesken ettei sitten tarvittaessa ole vaikea päättää :) Mulla on kyllä vaikea nivelreuma ja muuta pientä terveydellistä kremppaa,että tuskin huolivat, mutta jos lääketieteelle on mitään hyötyä niin sinne sitten :D

KOLMAS ARPA ON ARVOTTU JA SE OSUI ARPANUMEROLLE : 2

Marsun voittoisa kommentti:

Oletko käynyt aikaisemmin täällä blogissani?
- Olen käynnyt monesti :-D
Muistatko koska olet alkanut seuraamaan tätä blogia ja mikä täällä kiinnostaa?
- Varmaan aika alkuajoista lähtien olen täällä kyläillyt... Löytynee kommenteista jotain suuntaa :-)
Mikä saa tulemaan uudelleen?
- Elämän makuinen blogi ja ihana ihminen blogin takana.
Onko sinulla elinluovutuskortti tai mitä mieltä olet elinluovutuksesta?
- Kortti on ollut lompakossa siitä päivästä kun täytin 18 vuotta. Välillä olen joutunut korttini uusimaan kun olen sukunimeä vaihtanut mutta mukana on :-D))

ONNITTELUT VOITTAJILLE JA KIITOS KAIKILLE OSALLISTUMISESTANNE. Tervetuloa jatkossakin lukemaan blogiani. Voittajille ilmoitan antamiinne osoitteisiinne ja palkinnot lähetän sitten kun saan muutaman sponsorilahjan ensin postista.:) Olkaa kuulolla!