Mä taidan kohta hukkua noihin lankoihin. Maiju soitteli viimeviikolla, että haluatko lankoja Salosta. Kun kerran halvalla sai, niin toki kannattaa silloin ottaa. Vitosella neljä tai viisi kerää lankaa. Violetin/lilan kirjavaa Palmaa ja Marks & Kattensin  Kosmoslankaa neljä pinkkiä ja neljä rosaa kerää.

168893.jpg

Kosmoslangat ovat kivan paksuisia, kaksivärisiä lankoja

Tänään sitten "houkutuslintu" soitti, että haluaisinko lähteä Espooseen Soukkaan lankojen poistomyymälään. No, eihän minulla mitään sitä vastaan ollut, joten sullouduin mukaan autoon ja menoksi. Aah, lankafanin paratiisi....ihania lankoja joka puolella ja moni niistä oli alennuksella tai poistohintaan. Mukaan lähti n. 30 euron satsi ihania lankoja ja vielä jäi kaivertamaan jotkut langat eli harmitti kun ei raaskinut kaikkea haluamaansa ostaa.

168899.jpg

Mukaan lähti Soukasta Novitan vanhaa rosaa Candya 2 kerää, sinivalkokirjavaa  Novitan Tahitia 5 kerää, Novitan Capria valkoista 4 kerää, Schoeller+Shahlsin Grazielankaa vaalenpunaista 2 kerää (ihanan pehmoista) ja pari kerää pastellisävyistä rosapohjaista lankaa, jossa ei ollut vyötteitä ( ei siis tietoa lankamerkistä, kuvassa takana oikealla).

168898.jpg

Nyt olisi varmaan kohta viisainta alkaa pitää lankapäiväkirjaa ja merkitä ylös mitä neuloo tai virkkaa ja laittaa menekki ylös sekä lankavaraston määrä. Nyt täytyy varmaan mennä langanostolakkoon. Maiju jo väläytti, että mennäänkö huomenna Helsingin Villakehräämöön? Ei taideta mennä.