Tänään 18. pvä:nä helmikuuta tulee kuluneeksi 19-vuotta ensimmäisestä maksansiirrostani. Se on tärkeä vaihe elämässäni, sillä ilman tuota lahjaa olisi niin varhain päättynyt elämäni ja kovin paljon olisi jäänyt kokematta ja näkemättä. Arvokkain lahja, mitä joku tuntematon voi toiselle ihmiselle antaa, on mahdollisuus terveyteen ja elämään.


Ilman vaikeaa leikkausta, tehohoitoa ja monen ihmisen ammattimaista apua ja hyvää tahtoa tarvittiin vielä paljon sen lisäksi. Paljon takapakkeja ja vielä kaksi siirtoleikkausta, ennen kuin elämä hymyili jälleen. Viikon päästä voin juhlistaa tuon kolmannen siirtoleikkaukseni juhlapäivää eli 25.2 on kulunut 15-vuotta jo siitäkin. Olen saanut 3 arvokkainta lahjaa tuntemattomilta luovuttajita eli olen saanut elämän lahjaksi. Olen saanut kokea kuuden lapsenlapseni syntymän ja seurata heidän elämäänsä. Olen saanut tukea muita samaan tilaan joutuneita ja nauttia tästä elämästä kaikin tavoin.


Tilaa itsellesikin elinluovutuskortti tai vaikkapa ystävillesi ja työtovereillesi ja allekirjoita . Voit antaa kuolamasi jälkeen arvokkaan lahjan, jollekin tuntemattomalle lapselle tai aikuiselle.

KIITOS ELÄMÄLLE! ♥