Tänään posti-Pate oli tuonut tullessaan muun postin mukana Cottonellan blogin ystävänpäiväarvonnassa voittamani lahja. Marja järjesti tuolloin ylläriarpajaiset kommentoijien kesken, mutta sattumoisin ei muita postaukseen kommentoijia ollut kuin minä. Marja lupasi lähettää minulle jotain ystävänpäivälahjaa ja tänään saapui mukava ylläri.

429559.jpg


Paketissa oli huopainen sydänkuvioinen koristenauha. Elämäni ensimmäinen ATC-kortti, josta tulevaisuudessa on kai hyvä alkaa keräilemään. Kiitos! Kortissa on pätkä sydämiä sydännauhasta. Lisäksi oli pinkki tuoksukynttilä sekä pehmustettu punainen sydän napilla....kävisi varmaan neulatyynyksi. :) Marja oli lähettänyt myös hollantilaisen pikkuisen tyttönuken...ihan kuin Hiekkaoliivin lähettämä Margie...onkohan tämäkin niitä adoptiolapsia. Kiitos tästä pikkuisesta....nimi pitänee kehittää. Kun ei kuvaushetkellä ollut pikkuiselle edes mitään riepua päälle, niin piti piilottaa se tuon sydäntyynyt taakse, ettei Ansku vallan saa kohtausta, kun nukke näin julkisesti ilkosillaan esittäytyy. Anteeksi Ansku....tämä oli hätätapaus.  Meinaan kuva piti saada nopeasti esille.Mitäpä vielä löytyi? Paketista löytyi vielä ihania taustapapereita kortteihin ja kauniin vaalean punaisia, tietty. Pääsiäinen kun lähestyy, niin pieniä valko/vaaleanpunaisia pupuja neljä kappaletta oli mukana. Kiitos tästä ihanasta ylläristä Marjalle.

Tuo lautasliina on vain tuossa somisteena, kun ostin sen nukkekodin mattoja ajatellen....kun vain saisi jotain aikaiseksi.

Tänään olisi tarkoitus saada omat arvontavoitot laitettua eteenpäin Anskulle, Kirstille, Katrille ja Merisinille. Tämä puuhastelu on hieman kestänyt, mutta jospa huomenna posti-Paten matkaan ehtisivät. Näytän sitten mitä matkaan lähti...kunhan ensin ovat saaneet voittonsa. Malttakaa vielä siis tovi!

Tänään on kiva ilta tiedossa. Entinen luokkatoverini on järjestänyt minulle ja siirtotutuilleni kivan illan. Menemme Pohjola-yhtymään katsomaan harrastelijateatterin esitystä "Gabriel, tule takaisin". Uskon, että tälläkään kertaa emme pety esitykseen. Useampana vuotena olemme käyneet katsomassa heidän esitystään ja olemme joka kerta olleet hyvin iloisia näkemästämme. Hauska ilta siis tiedossa. Kerron siitä hieiman myöhemmin sitten.