Päivällä olin taas tapani mukaan selailemassa blogeja ja jättämässä kommentteja. Kirjoitin Jantan blogiin kommenttia ja painoin "lähetä" nappulaa. Jäin hämilläni odottamaan, että menikö viestini perille...Minne hävisi koko sivun sisältö, jäi vain osa sivupohjasta. Palasin omaan blogiini ja vastasin vielä muutamaan kommenttiin ja samoin kävi omassa blogissanikin.
Joku ihmeen taikavoima varmaan kadotti kaiken syyskuun tekstini, niin kuin Jantaltakin katosi hänen blogistaan.

896666.jpg

Oli pakko lähteä kuntosalille ja sieltä kotiuduttuani vilkaisin heti koneelta oman blogini sivustoa. Näin se oli nähtävä....kadonneet ovat postaukseni taivaan tuuliin. Onneksi kuitenkin pääsin blogihallintaa ja julkaisin blogin uudelleen ja se tepsi. Nyt taas näkyy koko heelahoito. Tosin enhän voi olla varma, jos sama tapahtuu taas kommentoitaessa. Ikäviä häiriöitä taas viime aikoina on ollut Vuodatuksessa ja se taas tuottaa Tuomakselle lisää ikäviä hommia. Toivotaan, että Vuodatus rauhoittuu pikkuhiljaa ja palaa entisiin uomiinsa.
Onko tämä jotain tietoliikennehäirintää, joka vaikuttaa kyllä ikävästi tähän kanssakäymiseen blogituttujen kanssa. Kukapa se jaksaa kommentoida, kun jatkuvasti takkuilee. "Elo ihmisen huolineen ja murheineen, se on vain väliaikainen....."