Tänään käytiin Kirppiksellä Kannelmäessä, Malminkartanossa ja Malmilla.

413101.jpg

Osin pienen rasiallisen hama-helmiä 50 centillä ja minikorin 10 centillä ja rasiallisen korvakoruja 75 centillä.

413103.jpg

Ostin 1,50 eurolla kassin kahvat, jos joskus tulee tehdyksi joku neulekassi tai huovutettu sellainen. Eipä tarvitse ostaa sitten kalliita kahvoja.  Tuon telamallisen leimasimen ostin eilen kauppareissulla käydessäni paikallisesta kirppiksestä 20 centillä. Kokeilin sitä musteen kanssa ja siitä tulee sellainen pellekuvio.

413104.jpg

Mitäs sitten tällaisella teen? No, ehkä en sitten mitään tai kempä tietäis sen? Tämähän on ryijykoukku...mutta kun kaikkeen tulee hurahdettua, niin jospa joskus sellaiseenkin ja mitäs sitten kun ei olekaan ryijykoukkua....nyt siis on ja makoi huikeat 1,50 euroa.

413105.jpg

Ale-pöydässä huomasin Otavan Suuren keittokirjan ja se piti ostaa, kun hintaakaan ei enää ollut kuin vaivaiset 1,50 euroa. Kirja on 80-luvulta. Sitten löysin vanhoja leivontakortteja. Ostin pakan eurolla, jos haluaa joskus tehdä jotain mitä ei aiemmin ole tehnyt.Ei silti...resepteissä löytyy. Pakko vaan kerätä näitäkin eli reseptikirjoja...etupäässä leivonnaisista. Lisäksi runokirjat ovat mieleeni. Nyt vain ei löytynyt.

413109.jpg

Tätä ei siis voinut vastustaa...Arvannette kai mistä on kysymys? Tuo neulottu päiväpeitto parisänkyyn. On pinkkiä puuvillalankaa ja hintakaan ei paha, ei paha.... Maksoin siitä 2 euroa. Ajatelkaa mitä saa kahdella eurolla. Tämä ei ainakaan ollut ylihinnoiteltu. Vedin sen vaalean sähkypeittomme päälle ja eikös näytä herkulliselta. Ihan Tarjuskamaiselta!! En nyt vielä ole päättänyt jääkö se tähän vai vienkö sen mökille. Sopisi kyllä makkariinkin.

Näytän vielä hieman lähikuvaa:

413116.jpg

Tässä kun nukkuu vaikka päivänokosia, niin ihan varmasti näkee vaaleanpunaisista unelmia. :)

Tuli sitä muutakin ostettua, mutta kaikkea en kuvannut. Ostin pari käsityökerhon lehteä v. 2000 (10 cnt/kpl) ja mies bongasi eurolla kappale kaksi retkimallista haarukka/veitsi koteloa. Niitä voi käyttää töissä ruokatauolla, jos on autolla liikkeellä ja hakee retkimuonaa jostain. Ostin ihan uuden näköiset vanhan rosan väriset talvisaappaat mummin mussukalle ja nekin maksoivat vain 2 euroa. Tällaiset kirppispäivät ovat mukavia. Yhdet helmetkin ostin ja niissä oli kivoja ruusukuvioisia pitkulaisia helmiä ja valkoisia siemenhelmiä....maksoi 50 centtiä ja ne menivät heti purkuun.