Osa käsityötekeleistä jäi pukinkontista, koska muorille tuli hieman kiirus joululahjojen kanssa. Tänään sitten sai miniäkokelas luvatun Salomonin Solmukaulahuivin. Toki se jäi myös kuvaamatta, joten kuvakin tuli jälkipostissa.

Edit 1. (29.12.2007):
Tähän Salomonin solmuiluun meni yksi kerä valkoista Seitsemän veljestä lankaa n. 100g. Piukun  videopätkästä saat oppia Salomonin solmuiluun ja Tiitsalla on hyvä ohje myös suorakaitesen huivin tekoon sivustollaan.

318223.jpg

318226.jpg

Tällaisen huivin sitten siis miniäkokelas sai jälkijättöisesti. Huivista tuli pitkä, jotta sen voi solmia kaulan ympäri pariin kertaa.

Samoin oli tarkoitus tehdä mummin mussukalle kettupuuhka. Kattupuuhkan aloitin eilen illalla heti kun sain solmittua huiviin hapsut. Kettupuuhka valmistuu Las Vegasin rosasta hapsulangasta ja nyt ollaan tässä vaiheessa...

318232.jpg

Kettupuuhkan ohjeen löydät Teijan blogista.

Kettu Repolainen on vielä noin puolessa vaiheessa ja ilman häntää. Silmiksi saa pinkit viirusilmät ja mustan kuonon. Näytän sitten uudelleen kun työ on esittelyvaiheessa. Mussukka ei vielä tiedä puuhkasta mitään. Sitten on listalla lämmin paketti sukulaismiehelle jälkikäteen ja toiselle mussukalla Tango Fanista pipo. Pikkuhiljaa tässä edetään näiden rästitöiden kanssa. Ei mitään paniikkia kuitenkaan oteta niistä.