Tänään tuprutti sitten vihdoin ja viimein valkoista haituvaa. Mitäköhän se mahtaa olla? Lunta varmaan. No, lyhyestä virsi kaunis....luulenpa, että huomenna tässä 0-kelissä on vain muisto kaukainen, tuosta lumesta. Kummityttö ja kaveri olivatkin rientäneet äkkiseltään pyllymäkeen, sillä näissä maisemissa tuo lumi on tänä talvena ollut harvinaista herkkua lapsille ja sukset, sekä pulkat ovat jääneet vähälle käytölle. Joku innokas oli pyörittänyt ison lumipallon portaiden eteen, keskelle tietä. Pitihän se kuvata, sillä saattaa olla, että näitä palloja on vähissä tänä talvena, ellei pakkasherra satu yllättämään.

1235622.jpg

Kyllähän tuo lumi hieman valaisee maisemaa, mutta toivoisin sen ehkä pidempään viipyvän. Olisihan se mukavampaa kuvailla kuuraisia koivun oksia, kuin synkkää syksyisen kaltaista maastoa.

1235623.jpg

Tämän verran iltasella oli lunta, mutta katsotaanpa mitä aamusella enää. Traktorikin on tänään jo muutamaan otteeseen kolistellut pihamaalla, joten on jaksanut sataa.

Illalla sen verran astuin siis ulkosalle, että autolla käväistiin keilahallilla ja tunnin verran taas harjoittelimme kaatoja. Mukavaa ajanvietettä sekin ja eiköhän keilaaminenkin kuntoa kohota. Kolmena päivänä peräkkäin viikossa, on ollut liikunnallista harrastusta. Eilen sain uuden kuntosaliohjelman, joten pitäisi kai hieman taas saada puhtia lisää. Maaliskuun lopulla lähdemmekin sitten tsemppaamaan Elinsiirtoväen Liikuntaliiton (ELLI) Euroopanmestaruuskisohin Rovaneimelle oikein linja-autoporukan kanssa. Onhan sitä matkaa, mutta olenhan ollut bussikyydillä Ylläkselläkin, joten eiköhän se siitä.