Eilen käytiin iltasella teatterissa. Olimme Pohjola-yhtiön harrastelijateatterin näytöstä katsomassa ystäväni Miiman kutsumana. Meitä oli 20 hengen porukka. Kävin päivällä kukkakaupassa ostamassa näyttelijäystävälleni kukan. Liikkeeseen oli tullut juuri ihania Orkidean oksia, joista valitsin Miimalle kauniin vihertävän oksan.

434697.jpg

Esitys oli kerrassaan loistava. Ystävänikin, jotka olivat mukana, kiittivät jälkikäteen näkemästään ja toivoivat taas ensivuodeksi kutsua uudelleen kyseisen ryhmän näytökseen. Toivotaan, että jälleen kerran voisimme sitten tulla iloitsemaan heidän esityksestään. Gabriel osasi olla tosi hurmaava ja ei ihme, että vanhat piiat menivät niin onnenonkijan pauloihin. Tosin ei tuo Gabriel onnistunut kaikkia rahoja itse nappaamaan kun orpo veljen tytär oli ovelampi.Vielä viimeiseen hengenvetoon paperikauppias Ulrika voihki: "Gabriel, tule takaisin..."

Kerrassaan ihana ilta. :)
Tällaisia pikaisia tapaamisia entisen luokkatoverini kanssa on vuosittain. Emme tapaa juurikaan muissa merkeissä, kuin näissä teatteriesityksissä pikaisesti. Pitänee järjestää jossain vaiheessa luokkatapaaminen tämän keskikoulun luokkatoverien kanssa, jos niitä jostain vielä tavoittaa.

434721.jpg