Tänään soitteli aamupäivällä terkkari ja ilmoitti, että näytteestäni oli löytynyt kahdenlaisia pöpöjä, joten uusi antibiottikuuri olisi tarpeen. Lääkärini oli kirjoittanut viikon kuurin ja resepti pitäisi hakea terveysasemalta. Aamupäivä vaan näytti venyvän pitkäksi. Oikeastaan heräsin taas tuohon terkkarin puhelinsoittoon ja kello oli noin yksitoista. Eihän tämä peli vetele. Olinhan jo eilen nukkunut puoleen päivään ja illalla vielä sohvalle telkkaria katsoessa kahdeksi-kolmeksi tunniksi. Mitenkä taas oli niin vaikeaa nousta ylös. Lopulta sain kammettua itseni vuoteesta ja mihinkäs muualle kuin tietokoneelle. Pakko oli käydä tarkistamassa saapuneet sähköpostit ja kommentit, joita ei kovin montaa ollutkaan. Soittelin eräälle pitkäaikaiselle ystävälle, josta en ollut kuulut mitään muutamaan vuoteen. Tuli mukava olo puhelun jälkeen. Hänellä oli tänään (siis tiistaina) synttäripäivä ja päätin ottaa puhelimen kauniisti käteeni ja soitella. Samoin eräällä toisella ystävälläni oli myös synttärit, mutta häntä en tavoittanut, joten palaan huomenna asiaan. Soittelin vielä liittoon jalkahoidon tiimoilta ja muuta virallista asiaa. Aika vaan kului kuin siivillä ja olisi ollut monia kommentteja jätettävä blogeihin, mutta ei auttanut, jos meinasi ehtiä terveysasemalle ennen sen sulkeutumista. Kävelymatkaa oli noin 1½ kilometriä ja meikäläinen saa olla hieman skarppina, kun paikkapaikoin on vielä liukasta. Terkkarikeskus oli auki ja sain reseptini sekä pyysin tulosteen vuoden-kahden tulehdustiedoista, jotta voin ottaa ne mukaan helmikuun vuosikontrollikäynnille. Viisaampaa ehkä varautua, että tutkimustulokset ovat "mustaa valkoisella" kädessäni, sillä koneelta ehkä kukaan lääkäri ei viitsi mennä niitä penkomaan. Reseptin saatuani suuntasin kohti lähiön keskustaa. Kävin kirpparilla  ja apteekissa, sekä sain kyytipojan paikan päälle.

1248603.jpg

Apteekista tuli samalla haettua säkillinen muitakin lääkkeitä, sillä varastoni oli jo huvennut kolmessa kuukaudessa ja tämä antibiottikuuri lisäksi. Ärsyttävää, että antibiotti on taas sellaista, joka pitää ottaa kaksi tuntia ennen syömistä tai tunti sen jälkeen. On taas laskeminen milloin syö ja milloin ottaa mitäkin lääkettä. Ei saa ottaa rautta, magneesiumia, happolääkkeitä, maitohappobakteereja ym. saman aikaisesti, vaan on pidettävä tunnin-kahden väliaika. Siinähän viikko vierähtää mukavasti ja toivottavasti nyt tämä pöpökuuri tehoaa. Ikäviä kokemuksia vaan toissa vuodelta vastaavanlaisesta tulehduskierteestä, joka vaikutti jo maksankin toimintaan. Pitänee toivoa, että tämä tästä taas "lutviutuu":

Kävimme siis samalla reissulla kirpparilla. Joku ihmeen housubuumi näyttää mulla olevan meneillään. Tänään löysin mukavan näköiset vapaa-ajan puuvillaiset beiget trendikkään näköisen housut ja ostinhan ne myös. Ne sopivat kuin valetut, mutta lahkeissa näyttää aina olevan aivan liian paljon pituutta, joten pitänee lyhentää ja siirtää sellaisia hihnoja ylemmäs.

1248610.jpg

Ostin muutaman arkin tuollaisia tarrakukkia, jos johonkin kortteihin tai muuhun tarvitsee. Löysin myös peltisen purnukan, jonne suunnittelin jo virkkuukoukkujani. Lisäksi muoviseen rasiaan oli muovipussin päälle laitettu hopeoitu kaulakoru ja rasian reunus oli teipattu tiukasti kiinni. Kotona vasta hoksasin, että korusta puuttui kaksi kiveä ja ketjukin oli koruun kuulumaton, sillä se oli vaan laitettu korun yli, mutta ei soipinut siitä omasta rieästä, joka ketjulle oli tarkoitettu. Tällaistakin sattuu, jos ei kulje silmät mukana.

Käytiin vielä siskon sekä tyttären luona, joten ilta oli pulkssa, kun oltiin vasta kotona.  Täällä viis vielä kuikuilen, kun ajanhallinta on aivan pielessä. Onneksi tähän ei täydy enää soveltaa työelämää.
Kuntosalinkin jätin tänään ihan sovinnolla väliin, sillä päällimmäisenä asiana oli reseptin hakeminen ja muuten olisi tullut kiire. Eihän sitä paitsi oikein jaksa vajaakuntoisena kuntoillakaan. Katsotaan jos vielä huomenissakin otan iisisti ja jätän huomisetkin salihikoilut väliin.