Viikonlopulla kävimme uuden uutukaisella kirpputorilla, joka toimii Suutarilassa Lyhtytiellä. Täältä sinne löytää. Myyjiä oli tällä kertaa paikanpäällä n. parinkymmenen verran. Kahdesta teollisuushallin huoneesta vain toinen oli näin alkujaan täyttynyt myyjistä, mutta tilaa oli runsaammin, kun toinen sali vielä odotteli innokkaita myyjiään. Uskon, että tuosta vielä tulee hyvä paikka, kun edesmennyt Vantaan Minttutien kirppis aikoinaan lopetti ja tilalle ei näyttänyt tulevan samankaltaista myyntitoria.

Hieman nuukanlaisesti tällä kertaa kertelin.  Mukaan tuli vain pari lastenkirjaa ja sitten tällaiset pihakorisukset. Tuli äkkinäinen ajatus, että tällaisia voisi käyttää hyödyksi, jos jossain vaiheessa saamme tehtyä suihkulähteen mökin pihamaalle.

1249990586_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tämä taitaa olla joku myyntituote, kun pohjassa oli lappu, jossa luki "Ki-va-keramiikka".  Jotenkin tämä oli soman näköinen, noiden pöllöjen kera.

1249990819_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tämä savinen kenkä oli jotenkin niin soma. Sen pohjaan oli kaiverrettu taiteilijan nimi ja vuosiluku. Femmalla sain yhteensä nämä koristeet.

Vielä käytiin Pakilan Kissakirppiksellä eli oikealta nimeltään: Kulkukollin Kirpputorilla. Sieltä löytyi simpukkamallinen hiekkalaatikko, johon kuului kaksi osaa. Sain ne myös fammalla. Ensimmäinen ajataus oli, että tuosta saisi sen suihkulähteen altaan tehtyä. Muistui kyllä sitten mieleeni, että mökille kaivattiin pohjallista hiekkalaatikkoa ja tuo toinen allas on varmaan ollutkin sellaisessa tarkoituksessa, hiekasta päätellen. Luulen, että toinen puolisko on ollut kantena, mutta toki sitä voi käyttää lasten uima-altaana tai suihkulähteenäkin. Katsotaan sitten ajan kanssa, miten se aika sen tavaran perii. Näistä on hyvä aloittaa suunnittelu.