Uusi sivusto Lahja Elämälle-sivusto on nyt netissä ja siellä on haaste jaettavaksi:

TÄLLÄKIN HETKELLÄ 200-300 IHMISTÄ ODOTTAA ELINSIIRTOA. SUOMESSA KUOLEE VUOSITTAIN KYMMENIÄ IHMISIÄ, JOILLE EI LÖYDY SOPIVAA SIIRTOELINTÄ.

Sairaus, jonka ainoa hoitomuoto on elinsiirto, voi koskettaa yhtä hyvin
sinua kuin lähimmäistäsikin. Ellei maksan, sydämen tai keuhkon siirtoa tehdä ajoissa sitä tarvitsevalle, ihminen menehtyy.
Suomessa on jatkuva pula siirtoelimistä.

ANNA LAHJA ELÄMÄLLE

Suurin lahja, jonka voit toiselle ihmiselle antaa on elämän lahja.
Sen voit antaa päättämällä, että elimiäsi saa käyttää kuolemasi jälkeen niiden ihmisten hyväksi, jotka elimiäsi tarvitsevat voidakseen elää.
Sinä olet tässä asiassa korvaamaton.

Allekirjoita elinluovutuskortti!
Haasta myös ystäväsi allekirjoittamaan!


ELINLUOVUTUSKORTTI

Allekirjoittamalla elinluovutuskortin annat suostumuksesi elimiesi ja kudostesi lahjoittamiseen toisen ihmisen sairauden hoitoon ja elämän pelastamiseen kuolemasi jälkeen.
On tärkeää, että kerrot päätöksestäsi myös läheisillesi.


MINÄ HAASTAAN JOKAISEN BLOGIYSTÄVÄNI MUKAAN TÄHÄN KAMPPANJAAN, JOLLA EI VIELÄ OLE ALLEKIRJOITETTUA ELINLUOVUTUSKORTTIA. VOIT ANTAA KUOLEMASI JÄLKEEN, JOLLEKIN TOISELLE MAHDOLLISUUDEN ELÄMÄÄN. KYSYMYS KUULUUKIN...OLISITKO ITSE VALMIS OTTAMAAN ELIMEN VASTAAN, JOS OMA TERVEYDENTILASI SITÄ TARVITSISI....JOS VASTAAT KYLLÄ, NIIN ALLEKIRJOITA ELINLUOVUTUSKORTTI. PARHAMIPAA LAHJAA EI TOISELLE IHMIESELLE VOI ANTAA KUIN LAHJAN ELÄMÄLLE.