Tänään oli oiva tilaisuus lähteä pitkästä aikaa tanssimaan. "Kruunuaan kantava" tangokuningas oli esiintymässä Vantaalla Puistokulmassa. Siitä on aikaa, kun viimeksi olen siellä käynyt ja nyt päätimme mennä kuuntelemaan kunikaallisen esitystä. Mies oli työn touhuissa iltapäivään asti, mutta onneksi saapui ajoissa kotiin ja sitten vaan tällättiin itsemme lähtökuntoon ja auton nokka kohti Vantaan Puistokulmaa.

Puistokulma

Sunnuntain iltapäivätanssit olivat piristävät ja vaikka päivällä olin väsynyt öisestä valvomisesta, niin sekin olotila korjaantui nopeasti. Oli ilo tavata myös tuttuja tansseissa ja kotiintulomatkalla piipahdimme vielä tytön luona kakkukahvilla. Tuonnehan voisi mennä toistekin tanssimaan, vaikka tokkopa kuningas-fanini siellä ihan niin pian enää esiintyy uudelleen. Toki siellä muutenkin on varmaan hyvää tanssimusiikkia. Pitäisi vaan enemmän käydä tanssimassa.

Näillä nurkilla kun ei enää kovin montaa varsinaista tanssipaikkaa ole olemassa. Kesäisin voi käydä Pavilla ja talvisin on paikallinen työväentalo ja tämä Puistokulma. Kaupungissa on sitten Vanha Kellari, tanssiravintola, jossa ei tietenkään olen niin väljä tanssilattia kuin varsinaisissa tanssipaikoissa.  Ainoa ongelmani oli tämän päivän tansseissa varpaani, joita piti varoa ettei ketään niitä survase, sillä pottuvarvas on ollut taas aika oikukas.

Täältä löytyy lisää Puistokulman tulevaa ohjelmaa.