Perjantaina sain vihdoin ja viimein aikaiseksi mennä kampaajalle. Kävin Suvi kotikampaamossa ja näin siistin hiusmallin hän sai siitä kauhean näköisestä viisi kuukautta muhineesta pehkosta muokattua.

1279920.jpg

Tarjuska eestä....

1279921.jpg

Tarjuska takaa...

1279922.jpg

Sitten vielä hiukset sivuprofiilistakin.

Hiuksia leikattiin aika paljon ja nyt ei enää tukka liehu ihan niskassa. Nauroinkin ennen sitä, että tukka takana...elämä edessä.  Hienot frouvat käyvät kampaajalla vähän joka viikko, mutta meikäläinen pihtaa käyntiään aina viimeiseen asti ja sitten kun omat konstit eivät enää riitä, niin sitten laitetaan centit riviin ja varataan aika edullisemmalle kotikampaajalle, joka taitaa hommansa siinä missä muutkin alan ammattilaiset. Suvi värjäsi hiukseni kolmella värillä. Alla on tummaa, pohjalla vaaleaa ja päällä aurinkoraitoja. Näissä kuvissa ei kaikissa ehkä oikea värisävy tule esille, mutta ylin kuvaa kai parhaiten sitä oikeaa.

Helsingissä Suvi on avaamassa maaliskuulla virallisesti tämä kotikampaamonsa ja lupasin vinkata sinne, jos haluat hyvää ja edullista palvelua. Käypä kurkkaamassa jossain vaiheessa tänne, kun kotisivusto valmistuu.