Valokuvatorstain 114. kuvahaaste:
Vuoden ensimmäinen haaste on kolmen sanan tekstiote "... silirimpsis, sileä tie..." Teksti on Vexi Salmen käsialaa Irwin Goodmanin esittämään kappaleeseen Silirimpsis. Paul Fagerlund sävelsi. Voit katsoa tekstiä kokonaisuudessaan täällä."Silirimpsis, sileä tie
Onnetarten ottolasta maailman halki vie.

Kumpikohan on onnekkaampi..auto, joka ajoi rauhallisesti ja ehti väistää hirven vaiko hirvi, joka ehti tien yli ennen auton tuloa?Silirimpsis, sileä tie
Reittiä niin vauhdikasta mutkien kautta vie..."...

Tässä toinen sileä tie ja kyseinen auto ajoi, reittiä vähän liiankin vauhdikasta. Arvata saattaa, miten siinä voi käydä. Auto oli ihan tuusan nuuskana tien laidassa, mutta lehtitietojen mukaan kuljettaja selvisi onnettomuudesta.
Onnetar oli kuitenkin suotuisalla päällä, vaikka pahalta tuo auto näytti. Aina ei kuitenkaan voi voittaa, aina ei onni ole myötä.Silirimpis ja sileä tie...maltti on sittenkin valttia.

Edit:
Piti vielä selvittämän, tuon ylimmäisen kuvan taustaa. Kuva on otettu mökkitiellämme. Tarkoitus oli kuvata kulman taakse häipyvää autoa, mutta samalla kun laukaisin, niin olin näkevinäni jotain liikkuvaa tiellä. Zoomasin kameran kuvaa isommaksi ja olin aika ihmeissäni, että siihen oli tallentunut hirvi. Itse asiassa minulla on yllättävän usein kamera kädessäni, varsinkin mökillä ollessani ja ulkona kävellessämme. Joskus onnistuu vaan näin sopivasti laukaisemaan kameraa.