Hammaslääkärin jälkeen kävimme tänään ruokaostoksilla. Siinä sitten autolle kävellessämme kysyin miheltäni, että mennäänkö katsomaan Hobbariin? Hän ihmettelemään, että mitä olen ostamassa...virkoin siihen, etten mitään, mutta käydään vain katsomassa mitä siellä olisi. Niinpä niin, ei pitäisi lähteä edes "katsomaan", sillä jotain aina tarttuu matkaan.

Ensin bongasin jalkineita, joista sai 50 prossan alennuksen, jo alennetuista hinnoista. Nyt olisi siis hyvä sauma ostaa ja ihan mukavan oloisia kenkiäkin vielä. Niitä siinä sovittelemaan ja toteamaan, että ovat juuri minun jaloilleni tehtyjä.

Näistä Pomar'n Gore-Texin kegistä maksoin 50%:n alennuksen jälkeen vain 34,50 €.

Ei kovinkaan kauaa enää aikaa, kun jo kävelykenkiä tarvitaan.  Saksalaisista Legeron kengistä maksoin jo alennetuista hinnasta, 50% alen jälkeen vain 19,50 €.

Nyt on hankittu sekä talvi- että kevätjalkineet, yhtseishintaan 54€.

Tässä tulee se varsinainen heräteostos:

Minullahan on aika uusi pöytäkone, mutta kun mies on kateellisena katsonut vuosia tätä bloggailuani, niin häntä on myös alkanut kiehtomaan oma tietokone. Oma vanha tuossa nurkassa kököttää ja se on niin täynnä kaikenmaailman tietoa ja ehkä liian pieni omiin tarpeisiimme, joten se kai joutaa siitä myyntiin. Yhden läppärin saimme lahjoituksena, mutta sekin on aika hidas ja pienitehoinen...sitähän voisi käyttää vaikka mökkikoneena.  Ajattelinkin, että kai se mieskin tarvitsee paremman koneen, jos mieliin nettitouhujen saloin sukeltaa. Tässä tällainen Fujitsu Siemensin Notebookin 19" läppäri tattui matkaan.

Jos ei muuten vaikka jostain syystä olla "puheväleissä", niin voihan sitä sähköpostia lähettää huoneesta toiseen tai Fecettää. :)

Niska limassa taas vuoden päivät, näitä velkojamme maksellaan...kyllähän se köyhäkin välillä törsää.