Olen tänään tehnyt talokaupat. Talo on kaksikerroksinen ja huoneitakin riittävästi. Jos kuitenkin käy niin, että talo tulee jossain vaiheessa ahtaaksi, niin sitten ei auta muu kuin ostaa yksi kerros lisää. Talon on rakennuttanut Lundby. Menin ja huusin huuto.netistä hieman käytössä kuluneen nukkekodin. Mikä sopivinta, niin se löytyi vielä melkein nurkilta eli muutaman kilometrin päästä. Huomenissa menemme hakemaan sen uuten kotiin.
Kauppaan sisälyi jokunen huonekalu, kuten puinen parisänky, kapea sänky, vaatekaappi, kehto ja kirstu sekä muoviset kylpyhuoneen kalusteet. Muutama nukkekin on mukana, mutta yhdeltä leikattu hieman hiuksia. Tuunaillaan niitä tarvittaessa. Talo vaatii kyllä hieman remonttia, mutta juuri sen takiahan minä halusinkin vanhan nukkekodin, jota voi sitten laittaa sitä mieleni mukaiseksi.

Olen jo viikon aikana tenyt hankintoja nukkekotiin. Hah, ei ole ollut kodista tietoakaan, mutta kun eteen sattuu sopivaa osettavaa, niin pitää silloin ostaa.

351248.jpg

Jossain nukkekotiblogissa näin tämän kaltaisen maton. Kirppiksellä tämä tuli vastaan ja ajattelin,e ttä pitäähän nukkekodissa juhlava matto olla vaikka olohuoneeseen, joten ostin. Eilen käväisin pikkurahoineni Rihmankiertämän kirpputorilla kaupungissa ollessani. Kirppis on hyväntekeväisyys järjestön kirppis. Siellä pengoin kaikki rojulaatikot ja löysin pari nukkekotiin soveltuvaa tavaraa. Pitäähän kirjoitin olla...tosin kotona mies sanoikin sen olevan näppis, joten ehkä siihen kuului  näyttöpäätekin, mutta sen kai voi tehdä itsekin jostain. Vessan pyttykin sattui löytymään, mutta huutonetin nukkekotiin kyllä kuului toalettikalusteet, mutta onhan sitä paremmissakin perheissä kaksi pyttyä...miksipä ei nukkekodissakin?
Pikkuhiljaa sitten mietiskelen tuon uuden  talon ehostamista ja kalustamista. Jos joltakin jää ylimääräiseksi sitten sellaista Lundbyn alakertaa, niin hihkaiskaa. :)