Perjantiana palattuani reissusta odotti eteisessä kaksi postilaatikosta pudonnutta pakettia. Ensinnäkin oli Taavalta ostamani aakkoskirjainlajitelma sekä kaksi pleksipalikkaa saapuneet. Olinpa vielä kauniita kylkiäisiäkin saanut eli punaisia kartonkeja ja kolme pussillista pieniä kullan- ja hopean värisiä kukkasia. Niillä sitten voin somistella tekemiäni kortteja.

259484.jpg
leimasinaakkosia ja numeroita ja muuta askartelu kivaa

Novita club muisti uuden jäsenen hankinnasta ja lähetti kaksi mustaa Tango Fania lahjaksi. Kiitos Katille. Aiemmin olen saanut ruskeaa Tango Fania lahjalankana.

259496.jpg
Kirppislankoja ja mustat Tango-Fanit Novitalta sekä puikkoja sekä koukku kirpparilta

Kirppikseltä bongasin lankoja sekä puikkoja. Mitäköhän lankaa lienee nuo valkoiset isot kerät? Ensin ajattelin niiden olevan Teddyä, mutta ovat kuitenkin paksumpaa lankaa ja isompia keriä. Myyjä ei muistanut mitä lankaa ne ovat, mutta sanoi niiden maksaneen lähes kahdeksan euron tuntumilla. Itse maksoin niistä 2 euroa kerältä. Löysin myös kerän valkoista Bambino lankaa, josta maksoin euron. Tosin itseäni hieman ihmetytti, kun myyjällä oli neljä kerää lankoja, jotka aluksi kiinnostivat minua. Pyysi niistä viisi euroa, mutta minä tarjosin neljää. Ei suostunut myymään siihen hintaan. Katsoin tarkemmin vyötteitä ja pari vaalean punaista ja yksi lila kerä olivatkin 100% akryylilankaa, joten päätin heivata ne. Loppujen lopuksi siis sain eurolla sen kerän, joka oli 100% villaa. Mitenköhän myyjä ne mielessään hinnoitteli, kun keinokuitu olisi ollut kalliimpaa kuin villa. Ehkäpä väri ratkaisi hinnan. Pinkin Rondon lemmikkilangan löysin eurolla kirppikseltä. Se on modaalia ja polyakryyliä.
Puikkoja löysin kehdet 50 centillä ja bambupuikot nro 8 maksoivat euron. Sellaisia minulla ei vielä ole ollut, kun kaupassa maksavat maltaita. Sitten löysin 20 centillä pitkän virkkuukoukun. Sellaista neulepuikon mittaista koukkua en ole aiemmin nähnytkään. Vielä kun tietäisi mitenkä sillä virkataan. Luulen, että tarkoitus on kerätä silmukoita koukulle ja sitten jollain tapaa niitä virkata.

259482.jpg
Enkeleitä...nyt on heitä...

Tällaisen säläpaketin löysin eurolla. Siinä oli muovisia enkeleitä ja lintuja, joita voi käyttää esimerkiksi joulukransseihin tai ovikoristeisiin tai toki niitä voi myös kuuseenkin ripustaa. Lisäksi siinä oli kaksi hapsuista enkeliä ja kymmenen pahvista enkeliä, joita voin käyttää joulukortteihin ja hieman hilettä joukkoon. Lisäksi siinä oli hopean värisiä lumikiteitä, jotka soveltuvat myös luullakseni joulukortteihin. Olen yrittänyt etsiä kirppiksiltä tällaista reksvisiittaa korttien tekoon, niin ei tarvitse ostella mitään kalliita somisteita.

259624.jpg
askartelumateriaalia ja meikkipussukka

En voinut olla ostamatta tuota hauskaa kosmetiikkapussukkaa. Kiekossa punaista samettista nauhaa, jossa on kullanvärisiä helmiä reunassa. Tuntuu soveltuvan myös korttiaskarteluun. Löysin pussillisen metallisia kullan värisiä tähtösiä ja ehkä niitäkin voisi hyödyntää joulukorteissa, jos vaan saan pysymään ne paikollaan. Kuparilankaa taas kaipaa välillä kranssien tekoon ja nythän sitä sitten näytää olevan. Satuimpa löytämään myös pari leimasinta. Toinen on syntymäpäiväkakkuleimasin ja toinen on pieni lintukoto. Ne olivat tosi edullisia, kun isompi maksoi euron ja pienempi vain 10 centtiä. Kuparilangan sain kolmella eurolla ja tähtöset kahdella. Samettinauhakin maksoi 2 euroa, mutta sitä on aika runsaasti.

Tässä näitä viikonlopun anteja ja Posti-Paten muistamisia. Keräilijä mikä keräilijä..