"Onnen enkeli kultasiipi,
kukkasia kantaa,
iloisella sydämelle ystävälle antaa."

Olin aivan hämmentynyt, kun olen saanut tämän "You make me day"-tunnustuksen niin monelta taholta:

Moninaiselta (varsin uusi blogituttavuuteni, kiitos),
Nasulta,
Anskulta,
MarLilta,
Nelmiltä,
Neulekirpulta
ja Tiitsalta

KIITOS teille kukkasista, jotka täällä kukoistaa! Te olette myös kukkanne ansainneet, mutta en nyt viitsinyt niitä edestakas kiikuttaa. Olette ihania! :)

Seitsemänkertainen Kiitos!...vaasit meinasi loppua kesken. :)

1206210.jpg

Sääntöjen mukaan "Give the award to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel happy about blogland. Let them know by posting a comment on their blog so they can pass it on. Beware you may get the award several times."

Eli palkinnon voi jakaa eteenpäin 10 henkilölle, joiden blogeista saat hyvää mieltä ja inspiraatiota sekä saavat sinut onnelliseksi täällä Blogistaniassa. Ilmoita heille kommentilla, palkinnosta, jotta he voivat jakaa sitä eteenpäin. Varaudu myös siihen, että voit saada palkinnon useita kertoja.

Onpa aika mahdoton tehtävä nimetä vain 10 blogia, koska vastaavalla kriteerillä varustettuja blogeja on listallani paljon enemmän.
"Välillä tuntuu, ettei millään jaksa, sydäntä särkee ja valittaa maksa, sitten taas syttyy toivon kipinä. Elämä jatkuu ja jatkuu myös vipinä."
Tällaiselta monesti tuntuu, mutta monista blogeista saa sitä virtaa, kuin myös tukeakin.

Tässä kuitenkin nimeämäni 10 blogia, joille haluan tämän "You make my day-tunnutsuksen" antaa. Ne eivät ole suikaan missään paremmuusjärjestyksessä, vaan ihan epäloogisesti allekkain asetettu:

1. Letulle
2. Jaanalle
3. Anna-Reettalle
4. Jantalle
5. Kirsille
6. Satu H:lle
7. Vesiroos:lle
8. Hallatarelle
9. Meemulle
10. Titille

Näistä blogeista olen saanut lämminsydämistä välittämistä ja inspiraatiota erilailla. Osasta käsitöiden merkeissä, jostain ihan muussa mielessä. Kiitos paljon Vesiroos ihan henkilökohtaisesta avusta. Anna-Retan kauniita puutarhakuvia ja taidetta jaksaa ihailla ja niistä saa paljon iloita. Meemulle kiitos iloisia ylläreitä ja kauniista käsitöistäsi! Titin ihania hankintoja seurailen ja käyn kuolaamassa.:) Monenmoista taitoa ja tietoa täällä blogimaailmassa. Hallatar, sinä ihana blogiystävä. Kirsin blogissa taas on paljon yhteiskunnallista tietoa ja asiaa, jotka myös suurelta osalta koskettavat omaa elämääni. Joidenkin kanssa voin jakaa myös päivän ikävimpiäkin asioita...ollaan enkeleitä toisillemme. Tässä enempää kehumatta, olette kaikki päiväni piristäjiä ja innoittajia, myös te muut.

Olkaa hyvät ja tässä teille kukkia kiitokseksi!

Myös te muut olisitte kukat ansainneet...kas tässä:

1206271.jpg

...saa ottaa! :)