Eilen vakuutusyhtiössä ja Instrussa käydessä, oli ihan "pakko" taas poiketa kirppiksellä katsomassa, jos siellä jotain mielekästä olisi saatavilla.

1009080.jpg

Pari uutta vasta ilmestynyttä lehteäkin sattui matkaan. Tuo Viva!i Ideat-lehti ei ole ennestään tuttu. Siinä oli monta mielekästä artikkelia. Ensinnä osui silmään nukkekotiminiatyyrit. Lehdestä voi noukkia useita kivoja vinkkejä nukkekotiin ja pienien tavaroiden valmistukseen. Lisäksi siinä on mukavia jouluvinkkejä sekä vauvalle ihanat neuleet. Osaisipa nikkaroida söpöt puiset nukenvaunutkin pikku-prinsessalle. Lehdessä oli monen moista käsientaitoideaa. Lehden ilmestymispäiväkin on ollut eilen ja ovh 5,20 ja itse ostin sen 1,80 eurolla.
Kotiliesilehdessäkin himoitti ihanan nukkekodin malli. Osaisipa itse nikkaroida tai voisi teettää jollain sellaisen hienon nukkekodin. Lehdessä oli muutakin mukavaa ja sen ovh oli 5,50 ja itse maksoin lehdestä 1,80 euroa. Kivat löydöt ja paljon edullisemmat kuin kaupan lehtihyllyssä.

Lisäksi löysin erivärisiä piipunrasseja (50 cnt/pussi). Niitä voi käyttää askarteluun, jos keksii vain sopivan idean. Kullanväristä kartonkia neljä arkkia maksoi euron. Näin joulunmaissa sellaisille saattaa löytää käyttöä jouluaskarteluun tai korttien tekoon. Helmet ostin eurolla ja nekin voi halutessaan laittaa purkuun ja tuunailla uusia koruja.

1009101.jpg

Näitä alumiinisia perusmallisia kuivakakkuvuokia ei kai ole liikaa. On hyvä, että niitä on kotona sekä mökillä ja jos liikaa on, niin niitähän voi aina käyttää talvella jääkoristeiden tekemiseen. Kakkuvuokaan vettä ja pakasteeseen. Näin saadaan kauniita jäälyhtyjä pihalle tai parvekkeelle, kunhan muistaa turvallisuuden.
Muovinen pitsimallinen kakkutarjottimen alusta sopii mukavasti isolle tarjottimelle ja sitä voi käyttää monia kertoja. Kakkuvuoka maksoi 50 centtiä ja pitsialusta samoin 50 centtiä. Tällaisia edullisia ostoksia on mukava tehdä ja niistä on jopa iloakin ostajalleen.

Kirpparin ohi ei yksinkertaisesti voi vain kävellä...sinne pitää poiketa!