Inspiring Picture, 4. kuvahaaste: " T Y Ö N . S I J A A N ..."

(Edit: 29.1.2008, klo 1:07; linkitys Inspiring Picturen sivulle ei onnistunut, joten osallistumisen ilmoitan, kunhan sivustolle pääsee).

Ainakin itse huomannut, että töiltä jää aivan liian vähän aikaa ulkona olemiselle. Ylipäätään kaikelle muulle. Mitä sinä tekisit jos saisit yhden vapaan päivän? Lenkkeilisit? Kuvailisit? Löhöäisit? Kerro se kuvalla .

1246174.jpg
hidas, hidas...nopea, nopea...

On paljon asioita ja mietlymyksiä, joita haluaisi harrastaa työn sijaan. Tosin itse olen eläkkeellä, joka tarkoittaa sanan varsinaisessa merkityksessä "vapaaehtoistyötä". Se vie aikasuuren osan ajastani, mutta on ns. työn korvike.
Jospa saisin sen yhden vapaapäivän, jolloin voisin tehdä mitä haluaisin....tosin miksipä en voisi tehdä milloin hyvittaa, jos muut harrasukset eivät estäisi ja rahaakin olisi tällaiseen ilotteluun.
Tämän päivän viettäisin laatuaikaa siippani kanssa ja menisin tanssimaan. Sitä tulee harrastettua nykypäivinä aivan liian vähän. Kesällä innostaa lavatanssit, mutta talven tultua into on laantunut. Onhan paljon muutakin, mitä voi tehdä yhdessä, kuten viikottainen keilailuilta.