Hups! Tänään näyttää kävijämittari osoittavan pian taas tasalukua. Nyt on kohta mittarissa jo huikeat 200 000 kävijän rajapyykki. Enpä olisi voinut kuvitellakaan silloin, runsaat kaksi vuotta sitten, että näin nopeasti pääsisin tuollaiin kävijämääriin asti. Tämä blogini ei siis ole oikein "mistään kotoisin". Tämä ei ole varsinainen käsityöblogi, ei askartelublogi, ei ruoka- tai leivontablogi, vaan kaikkea maan ja taivaan väliltä. Keittiössä tulee töpeksittyä, kuten vähän muuallakin. Toivottavasti teille on kuitenkin jäänyt jotain täältä mukaannekin, kun kerran kuitenkin olette niin usein tänne uudestaan tulleet.

1674167.jpg

Tässä teille miljoona, miljoona, miljoona ruusua....Tuoksua, tuoksua, tuoksua rakkauden....Muistoja, muistoja, muistoja ruurut tuo.....tunteen ja hetken ensi rakkauden.

Juhlistan näin suuren rajapyykin kunniaksi kesäisen arvonnan, näin ennen lomakauteni alkua...jos se pääsee kunnolla edes alkamaan, kun soittoa ei vaan leikkaukseen ole kuulunut. Täytyy itse ottaa yhteyttä plastikkakirurgian ajan varaukseen, jotta ei koko loma menisi aivan hunningolle.

Pari kysymystä, johon toivoisin vastaustanne:
1. Oletko vakikävijäni, vakikurkkija blogissani vai satunnainen surffailija?
2. Mikä saa sinut syttymään sivuillani?
3. Milloin tekisi mieli potkaista minua?

Huom! Kaikki nimimerkillä vastaneet voivat osallistua arvontaan. Anonyymejä en hyäksy. Lisäksi pyydän jättämään blogiosoitteen puuttuessa, ainakin sähköpostiosoitteen tiedot tai laittamaan sähköpostiini osoitetietonne nimimerkkinne kera. Onnea arvontaan!

En hae tasalukubongausta, mutta saattehan kuitenkin mittarilukemat mainita. Järjestän arvonnan kaikkien vastaajien kesken ja vihellän tämän arvonnan poikki sunnuntai-iltana. Arvontapalkinto on aivan hakusessa ja ehkä se on tällä kertaa jotain muuta kuin käsityöjuttuja...kenpä tietäis sen, ken arvaisi huomisen?

1674171.jpg

Tässä teille kakkua kiitokseksi ja makoisia bloggaustuokioita....kesälomia odotellessanne! Kiitos kaikillle vierailleni ja tervetuloa uudelleen!

HUOM!
Nyt ollaan jo kyllä maanantain puolella (30.6.2008, klo 0:58)  ja vihellän täten arvonnan poikki! Arvonta suoritetaan huomenna, jos vointini sen sallii. Aamulla aikaisin plastikkakirurgin syyniin. :)