En voi olla jakamatta näitä kuvia kanssanne. Olen niin kevään riemua tulvillaan, joten vielä muutama kuva, jos jaksatte katsella....

1520285.jpg

Ei kaikki suinkaan niin likaiselta ja roskaiselta näytä....kuten vappukuvistani saattoi olettaa. Näinkin kaunista näkymää voi kauppakeskuksen kulmilla nähdä. Tässä sitä uudempaa arkkitehtuuria, mutta oman kauneutensa antaa myös vanhat rakennukset.

1520306.jpg

Tässä vanha rakennus, joka toimi vielä 60-luvun loppupuolella Pelastusarmeijan lastenkotina. Sittemmin siinä toimi jonkin aikaa Emmauksen kirpputori, joskus 70-luvun puolessa välissä. Vuosikausia tila on ollut kaupungin virkistyskeskuksena, jossa on monenmoista puuhaa ja harrastelijaryhmiä eläkeläisille. Rakennus on niitä harvoja, jäljelle jääneitä vanhoja rakennuksia, jotka muistuttavat vanhasta arkkitehtuurista. Minä ihailen kovin näitä rakennuksia.

1520258.jpg

Tässä vielä vanhempaa rakennuskulttuuria. Koulun mäeltä löytyi minulle ennennäkemätön bunkkeri. Taitaa olla jäänteitä sota-ajoilta.

1520380.jpg

Tämä luola löytyi bunkkerin läheisyydestä ja sekin taitaaa olla entinen suojapaikka pommituksia vastaan. Maan pinta vaan on täyttänyt suuaukkoa entisestään.

KESÄ KEIKKUEN TULEVI:

1520269.jpg

Lokki se tarkkaili katulampun päällä liikennettä.

1520311.jpg

Sulassa sovussa myös naakat ja variket nokkivat niityltä matosia.

1520290.jpg

Lehdetkin saivat kyytiä, kun pulu tepasteli metsäpolun varrella evästämässä.

Tällaisilla tunnelmilla täällä pääkaupungissa kesää odotellaan.