Tänään on päästy harjoittelemaan uudistuneen Vuodatuksen ihmeellisyyksiä. Lisäksi on saanut tovin miettiä mistä tutut toiminnot löytyvät vai löytyvätkö enää mistään?

Itse en halua ihan näkymätön ja kaipasin blogikuvaani tuonne yläkulmaan. En ymmärrä mistä sen saa, vai saako enää mistään. Yritin päivitellä jotain profiilianikin, mutta tiedä sitten mistä ne tiedot tulevaisuudessa löytyy...ei ainakaan blogistani. Kommenttispämmikirjaimiakaan ei enää näy....onko tarviskaan vai voidaanko nyt odottaa entiseen tapaan roskaposteja, kuten silloin ennen muinoin.

Ihmettelin myös, etten nähnyt tuttujen blogilinkkejä kommenttilootassa. Näyttää siltä että he eivät ole ehkä entiseen tapaan sitä kirjoittaneet vai onko se toiminta välillä tökkinyt. Ei ole myöskään sähköpostiin tullut ilmoituksia uusista kommenteista, vaikka se on asetuksissa merkattuna.

Lisäksi MapLockin kävijäkarttakaan ei toimi....jostain kumman syystä. Töks, töks....aina välillä tökkii, mutta toivotaan, että parempaan päin ollaan kuitenkin menossa.

 

Edit illalla 6.1.2009:

Nyt näkyy kommenttispämmikirjaimetkin, joten siltä osin ainakin toimii. :)

Edit päivällä 9.1.2009:

Nyt mä sen hokasin.....Siksi en saanut lisättyä uusia linkkejä listalleni, kun otsikossa oli ä-kirjain. Muutin "Linkkejä"-sanan Linkit-nimelle ja nyt onnistuin liittämään uusia ystäviä blogilistalleni. Joskus se on vain niin pienestä kiinni.