Loma siis loppui ja viimeinen pyhäpäivä loman lopussa vietettiin kotilähiössä. Tosin jo aamusta piti miettiä, että mihinkä kirpputorille sunnuntaina kannattaisi suunnistaa. Tuntui siitä olevan iäisyys kun näitä kotikonnun kirppiksiä on koluttu. Olikin jo ikävä isoille apajille. Ensin käytiin Puotinharjun ostarilla sunnuntaikirppiksellä ja sitten suunnattiin Gigantin pihapiiriin Vantaalle. Tavanomaiset sisäkirppikset näyttivät olevan vielä lomalla tai viikonlopun kiinni. Niinpä kytiin lisäksi vielä Pakilassa kissakirppiksellä.

Ihan mukavaa tavaraa löytyi. Mummin mussukalle rohmusiin nukkekodin pikku tilpehööriä. Muutaman pienen nukkekotitavaran säästin itsellenikin.

805364.jpg

Ihanat hanskat löysin Gigantin kirppikseltä. Oli aivan pakko ne ostaa, kun ei voinut vastustaa niitä tuon herkullisen lempivärini vuoksi...kai tiedätte, että olen aivan myyty, kun näen vaaleanpunaista.
Nukkekotiin hankin levarin, puhelimen sekä käsiveskan. Yksi nukke vauvanukke tarttui matkaan, jonka annan mussukalleni.

805369.jpg

Kissakirppikseltä bongasin tällaiset auringonkukkakupit asetteineen. Ne olivat oikein silkkivuoratussa laatikossa. Ajattelin viedä ne mökille, kun kahvi maistuisi varmaan hyvälle tuollaisista auringonkukka-astioista.

805373.jpg

Kissakirppikseltä löytyi myös monta leivontaan liittyvää kirjaa, jotka tarttui väkisin mukaani. Mulla onkin aika määrä leivonta- ja ruokakirjoja. Tosin ei niitä tule niin usein käytettyä, mutta pakko vaan ostaa. Joskus kun etsiin jotain tietynlaista ohjetta, niin tokkopa koko kirjaläjää jaksaa kahlata läpi. Lisäksi kerään runokirjoja ja Maaria Leinonen kuuluu niihin suosikkeihini. Kirppikseltä löysin hänen "Rakkauden kukka"-teoksensa. Lisäksi löysin joskus lainaamani runokirjan "Poimi ilon kukka".

Gigantin kirppikseltä löysin keittiöön puuseälekaihtimet ja niistä pulitin vain 10 euroa. Lisäksi ostin kauniin metallisen kynttilälyhdyn, jonka voi laittaa kannattimella seinään.

805381.jpg

Tuon kannattimen voi kai laittaa myös yläpuolelle, mutta en nyt kuvausta varten jaksanut ruuvailla niitä muttereita pois paikoiltaan ja vaihtaa osia keskenään. Lyhdyn vien mökille syysiltojen iloksi.
Puotinharjun kirpparilta löysin vielä uuden uimapuvun sekä vaalenpunaiset caprihousut. Eilen ostin vielä pikkujannulle kirppikseltä siniset uudet ulkoiluhousut, mutta unohdin antaa ne.