Eilen ostin Citymarketista vaalean punaisen kassin, kun se maksoi vain 6 euroa. Semmoista kun ei vielä ollut ja kun oli niin halpakin:)) Joka lähtöön kun pitää olla oman laisensa väska. Normaalisti kantelen selässäni vaalanpunaista pikkureppua ja se tulee samalla raihnaista selkääni. Käsilaukkuja sitten pitänee olla vähän arvokkaampiin tilaisuuksiin, jonne ei tohdi mennä reppukansa. Niitäkin sitten mielestäni pitää olla pientä, keskikokoista ja suurempaa, kuten reppujakin. Onhan mulla noita pikkureppujakin eri lähtöön, kuten vaaleansinistä, pinkkiä, mustaa. Samoin löytyy kasseistakin ja käsilaukuista. Olisinkohan vähäsen laukkufriikki. "Kas näin laukku heiluu ja laukku heiluu näin..." Äitee aina toppuuttelee, että älä nyt enää osta, kun sulla on niin paljon, mutta.... vois vielä tarvita lisää.

102644.jpg

"On mulla hauska täti tuo täti Monica, kun täti menee torille on näku komia, kas näin laukku heiluu ja laukku heiluu näin, kas näin laukku heiluu, ja laukku heiluu näin."

Kuvassa oikealla takana on kangaskassi kukalla, jonka ostin eilen Cittarista. Eikä tuossa kyllä ole kaikki rosat kassini, vielä varastosta löytyy :)))