Tänään taas poikkesin tapani mukaan kuntosalilta palattuani kirppiksellä. Tein vain sellaisia "halvalla saa" ostoksia tänään. Mökille on kerääntynyt joitain vanhan oloisia nukkeja ja niinpä tänään löysin taas sellaisen söpön pienen nuken ja hintaakin oli vain 0, 40 euroa. Pieni mustelma posken sivussa (mustekynän jälki), mutta muuten kohtalaisen ehjän oloinen. Tämän nuken ajattelin viedä sinne jatkoksi nukkerivistööni.

192194.jpg

"punasaappaat ostin kullallein.."

Lisäksi löytyi lapsenlapsille jotain. Pienimmälle löysin popot ja toiseksi pienimmälle fleesesormikkaat. Toivottavasti ovat sopivia ja tytöt tykkäävät niistä. Pussillinen paperinaruja. Ostin ne siinä mielessä, että niistähän voi yrittää tehdä jotain kukkasia tai muuta askarteltavaa.

Tässä alla on mummonmökin asukit eli nukkekatraani. Joskus sitten kun pieniä sattuu mökille, niin nukeista on heille iloa.

192219.jpg

Osa on kirppisnukkeja ja iso nukke takana on entisen työtoverini lahjoittama lapsuusaikainen nukkensa. Sen vieressä on jalkapuoli posliininukke turistimatkala Tukholmasta parikymmentä vuotta sitten.