Tänään oli pakko lähteä kauppaostoksille ja eihän sitä voinut sivuttaa tietenkään paikallista kirpputoria. Sinne piti siis mennä katsastamaan jospa sieltä jotain tarpeellista sattuisi edullisesti löytymään.

1079828.jpg

Kirppikseltä löytyikin kaksi vihreää sadan gramman vyyhtiä Pandalankaa ja yksi keltainen Panda-karamell-lanka, sekä seiskan numeron neulepuikot. Nämä ostokset maksoivat yhteensä 3,50. Eiväthän nämä langat tosiaan ole minun väriäni, mutta kun niitä Salomoinin solmuhuiveja tulee tämän tästä virkattua yhdelle sun toiselle lahjaksi, niin jospa näillä väreillä olisi vaikka käyttöä. Muutenhan ei omaan valikoimaani tällaisia syksyisiä värisävyjä sattumoisin kuulu.

Kauppaostosten jälkeen vielä päätin piipahtaa Tiimarissa katsomassa jos sieltä löytyisi jonkunlaista kaksipuolista teippiä. Siinä vieressä on Suomalainen kirjakauppa ja siellä päätin kuitenkin ensin käydä. Mitäs sieltä sattui löytymäänkään?

1079831.jpg

Ostin pakkauksen joulukorttiaskarteluun tarvittavia materiaaleja. Paketissa on kymmenen arkkia 3D-kuvia sekä 2 arkkia tarratyynyjä ja askartelusakset. Yhdet sellaiset on minulla jo ennestään, mutta onhan se hyvä omistaa kahdet kun on tapana hävitellä tavaroita jopa käsistään. Tämä paketti oli jopa kaksi euroa edullisempi kuin Tiimarissa. Lisäksi löysin 30 arkkisen lehtiön, jossa on ihania kuvioituja arkkeja, värillisiä piirustuspapereita sekä kuvoitua kuultopaperia. Tämä pakkaus maksoi vitosen.Paperit ovat kerrassaan ihania ja niin jouluisia. Nyt tulee kauhea hinku tehdä niitä joulukortteja lisää.

Tiimarista kävin sitten etsimässä sitä teippiä. Sieltä löytyi vain sellaista tarrarullaa, jossa on aika paksua tarranauhaa. Ostin sen kuitekin ja pitää siis käydä Biltemasta hakemassa sitä mitä normaalistikin käytän sen hävinneen rullan tilalle. Kaipa sekin sitten ajan kanssa jostain kumman paikasta löytyy...kuten tavallista.