Jippii.....Tänään sitten pääsin kirppiskierrokselle, kun eilinen jäi väliin. Ensin piipahdimme Tikkurilan kupeessa Simonkalliossa itsepalvelukirpparilla. Mukaan tarttui lähinnä iso kasa pikkutyttöjen vaatteita. Ihania pinkkejä vaatteita etupäässä. Sieltä suuntasimme Keravan Femmatorille. Syli oli taas täynnä vaatteita ja kaikenlaista muutakin lähdttyämme....lisää lastenvaatteita.Jatkoimme matkaa Järvenpäähän, josta löysin vain korttipohjia sekä punaiset ulkovalot eli sellaiset pikkuvalot pihamaalle, jotka toimii muuntajalla.

1037798.jpg

Löysin ison pussillisen askartleutarvikkeita 1,50 eurolla. Siinä oli monta rullaa eri värisiä paperinaruja sekä yksi ovikoristeen pohjarengas sekä pätkä punaista silkkinauhaa. Nuo vihreät ja viinin punaiset kartongit olivat toiselta kirpparilta. Paperinaruista voi tehdä esim. kauniita jouluenkeleitä, jos vaan Maiju ehtii minulle sen taidon opettamaan. Tällaisia paperinaruja on jo kaapeissani jossain ennestäänkin. Kaiken varalle kun täytyy aina osella, jos vaikka sattuisi tarvitsemaan...eihän sitä koskaan tiedä.

1037802.jpg

Ai, niin löysinhän Keravalta kirppikseltä tällaisen Bonjour-kirjan, jossa näyttää olevan ihania leivonnaisia ja muitakin herkkuja. Eihän sitä koskaan tiedä, jos innostuisi jotain kokeilemaan. Ainakin on silmänruokaa tuolla sivuilla. Halvallakin kun vielä sain....eli maksoin kirjasta euron.

Järvenpään kirpparia oltiin jo sulkemassa ja päätettiin siis vielä ajaa Mellumäen kirpparille Hesaan, sillä se on tuntia pidempään auki. Sieltä ostin mm. itselleni talvisaappaat. Eiväthän ne ole ihan huippumuodikkaat, mutta jalkani ei siedä mitään korkeita piikkarimallisia, kapeakärkisiä hienouksia. Varpaissa täytyy olla tilaa, kengät täytyy olla lämpimät ja tilavat muutenkin sekä hyvät kaikin puolin kävellä ja astella. Nämä kengät täyttävät näköjään ne vaatimukseni. Tulee ehkä mummo-malli mieleen, mutta mummohan minä olenkin.

1037801.jpg

Miehelläkin on pienikokoinen jalka, niin löysimme hänelle melkein uuden veroiset pikkukengät edullisesti.  Lisäksi ostin rosan värisen ClubA:n hihattoman puseron eurolla.
Päälle päätteeksi joululeivonnaisia ajatellen löysin teflonisen kakkukuvunkin:

1037794.jpg

1037807.jpg

Kakkukupu kuvattuna päältä ja sisäpuolelta. Eiköhän jonkinlainen joulukakku tai pikkujoulukakku tällä vuoalla synny.
Kaikkea en tähän kuvannut ja kotiin tullessa illalla miettiikin, että mitäköhän oikein kirppareilta tulikaan ostettua? Ei sitä enää tässä vaiheessa edes tahdo muistaa.

Sukkaprojektinikaan ei ole toistaiseksi edennyt ollenkaan. Pitäisi kai viikolla tehdä jotain senkin eteen. Tosin huomenna olisi jälleen kuvataidekerho. Saas nähdä miten sitä aamulla jaksaa herätä ja tuleekohan huomenna kerhoon muitakin...se jääköön nähtäväksi.