Valokuvatorstain 90. kuvahaaste:

1558140.jpg

Bloggers Unite is an initiative designed to harness the power of the blogosphere to make the world a better place. By challenging bloggers to blog about a particular social cause on a single day, a single voice can be joined with thousands of others to help make a real positive difference; from raising awareness for cancer, to an effort to better education systems or support 3rd world countries."   (Bloggers Unite - Blogging for hope)

Blogiyhteisö nimeltä BlogCatalog haastaa bloggaajat kautta maailman kirjoittamaan ihmisoikeuksista torstaina 15.5.2008. Ihmisoikeudet on osa BlogCatalogin haastesarjaa Bloggers Unite - Bloggin for hope. Mutta kuinka käsittelet aihetta valokuvan keinoin? Kuvaa ja osallistu, aikaa on viikko. BlogCatalogin haastesivulle vinkkasi Teppo.

1558143.jpg

Kullakin ihmisellä on, oikeus elämään. Kullakin ihmisellä on oikeus ihmisyyteen ja tasa-arvoiseen kohteluun. Miten saisimme maailmasta niin hyvän ja karsittua epäoikeuden mukaisuuden ja alistamisen.

1558148.jpg

Ainakin osittain voi toteutua, mutta paljon on vielä saavuttamatta. Vammaisille ja pitkäaikaissairaille olisi saatava vielä inhimillistä kohtelua ja tasa-arvoa.