Nyt on aika viheltää viikon ajan pyörinyt juhla-arvonta poikki. Tämä päivä alkaa olla pulkassa ja 14: sta juhlavuoteni on alkamassa. Arvonnan suoritan jossain vaiheessa huomen illalla, sillä kohta on pakko mennä nukkumaan, että en nukkuisi pommiin aamusella. Lääkeainepitoisuus pitää ottaa ajallaan ja sen jälkeen vasta saa ottaa aamulääkkeet. Jaksakaa vielä huomiseen jännittää. Arvontaan onkin ehtinyt osallistua 54 bloggaajaa, joten katsotaan jospa arpoisin muutaman palkinnon, mutta mitä....siitä ei ole harmaata aavistustakaan.

1324884.jpg
Ruusu kiitokseksi kaikille blogikommentoijille ja vierailijoilleni.

Huomenna menen Kirralle vuosikontrollin labrakokeisiin ja keskiviikkona on sitten jännittävä päivä, sillä silloin minulla on vuosikontrolli. Kerran vuodessa otetaan ,os.5 polilla Kirralla, iso maksapaketti ja munuaistoimintakokeita. Niistä sitten selviää taas paljon ja samoin saan kuulla hyljintälääkepitoisuuteni. Toivottavasti lääke on edelleen tehonnut, eikä hyljintää ole päässyt alkamaan. Tätähän tämä elämä on, mutta siihen väliin mahtuu hirveän paljon kaikkea muuta. Tällä viikolla tapailenkin ihania blogiystäviäni, kuten MarLin ja Hallattaren. Piristystä viikkoon on siis tiedossa...unohtamatta kuitenkaan kuntosaliakaan.
Lisäksi tänään sain iloita pikkuisista naperoista, jotka piristivät aamupäivääni.

1324883.jpg

Aamupäivän auringopaistetta ihaillessa havaitsin kukkapenkissä jo näin pitkälle avautuneita liljan varsia. Nythän on vasta helmikuu ja kukat jo aukeamaan päin. Näin se elämä uudistuu kasvikunnassakin.

1324882.jpg

Ruusun lehdetkin ovat jaksaneet talvipakkasista huolimatta viheriöidä ja samalla havaitsin jo uusia vihreitä oksia köynnösruussani. Elämä voittaa!