Eilen kolahti postiluukusta uusi Novitalehti ja sen mukana tuoma ylläri eli Novitapinssi. Lehdessä oli monia houkuttavia neuloksia. Täytyy laittaa harkintalistalle. Tänään tosin vasta aukaisin tuon pinssipussin ja ikävämpi yllätys olikin se, että pinssi oli rikki eli kantaosa oli irrallaan pinssistä, harmistus.

Toinen ilon aihe oli Katjuskan blogiaravonnan voitto. Tämä oli niitä harvoja kertoja jolloin minä voitan mitään missään arvonnassa. Pari kertaa olen voittanut tasalukubongausken, mutta ihan suoranaista arpaonnea minulle harvemmin sattuu kohdalleen. Kun näin Uuden vuoden alkajaisiksi Onnetar suosi minua, niin toivottavasti olen vuoden aikana muissakin suhteissa Onnettaren suosiossa. Katjuska oli jumiutunut maaseudulle, eikä ehtinyt kaupungista noutaa haluamaansa arvontapalkintoa, joten siirsi sen hankinnan sisarelleen Katrille. Eilen saapuin nami, nami paketti Katjuskalta eli Maraboun suklaasydämiä...nammm... Tosin en minä mikään ahmatti ole, enhän? Rasia on vielä avaamatta ja sitten sopivan hetken tullen hötäsen sen naamaani. Kauniin kortin ja kirjeenkin Katjuska oli lähettänyt. Tänään sitten posteljooni oli tunkenut postiluukusta pullukan kuoren, jonka hädin tuskin oli saanut sisään ahdettua. Tämähän on kuin joulua jatkusi. Innokkaana revin jo hieman repeytyneen kuoren auki. Mitä ihmettä sieltä löytyikään? Ihka oman väristä lankaa....ja sehän on sitä paljon puhuttua Tovea, josta  Katjuskakin on huovuttanut aiemmin lapaset. Tästä pitää kyllä kokeilla joko lapasia tai tossuja. Lapaset tuntuisivat houkuttavilta tai miksi ei päähinekin, mutta tiedä häntä, miten uskaltaisin pilaamatta sitä. Katson mitä teen kun tulee langan käytölle aika. Nyt on vilelä muita suunnitelmia tekeillä. Pitänee saada huopatossut vielä harmaasta langasta valmiiksi. Listalla on lapsenlapselle lupaamani mohairhuivi Salomonin solmuilla, todennäköisesti. Sitten on vielä Tango Fani lankaa, josta pitäisi tehdä jotain pirpanoille.

337995.jpg

Kiitos Katjuska ja Katri yhteistyöllä toimitetuista lahjuksista. Kyllä blogisiskot tietävät mistä Tarjuska tykkää. :) Olitte nähneet paljon vaivaa lankojen eteen.