Eilen iltasella innostuin tekemään muutaman kortin pitkästä aikaa. Tosin olen joutunut aina tarpeen tullen tekemään syntymäpäiväonnitteluja, mutta nyt minulla onkin jokunen kortti tarpeen tullen valmiinakin. Tosin tykötarpeet ovat pikkuhiljaa huventuneet ja piti tehdä jäljellä olevista. Onneksi olin aikapäiviä sitten antanut tehtäväksi lapsenlapselleni leikellä 3D kuvia valmiiksi....tietenkin pientä maksua vastaan. Niissähän se aika muuten menisikin.

233430.jpg
3D kuvia ja keltaista taustapapeia, kuulopaperia nuotteineen, reunatarraa...

233442.jpg
kuvia, kuulopaperia, tarranauhoja, irtokukkia...

233444.jpg
3D kukkia, taustapaperia, tarranauhaa...

233446.jpg
Itsetehtyä taustapeperia, 3D ruusuja, tarroja, tarranauhaa...

Itsetehtyä taustapaperia tein taannoin siskoltani lainaamalla perintekolaitteen avulla. Siihen tarvittiin kopiopaperia, värillistä paperia (esim. servettipaperia tms.), lisäksi siihen saattoi laittaa kuivatuista kukista silppua. Tehosekoittimella sekoitettiin paperinsilput veteen. Massa levitettiin laitteelle. Siinä sitten oli omat hommansa. Lopuksi paperimassalevy silitettiin kuivaksi ja näin valmistui omatekoista paperia. Tätä sitten olen käyttänyt korttipohjana tai taustapaperina. Kuvassa paperi on tuota vaaleanpunaista taustapaperia. Toinen kukkakortti on sitten menossa Katrille...siihen 20 000 kävijän arpalahjaan. Malttia vielä Katri...yritän pikkuhiljaa tällä viikolla saada paketin postiin.

Kohta alkaa kiirus miettiä joulukortteja. Täytynee miettiä taas montako raaskii postittaa. Korttien postittaminen on tänä päivänä aika arvokasta touhua. Joulukortteja kun pitäisi postittaa kaikille tutuille ja sitten huomaa, että listalla onkin toistasataa ystävää ja sukulaista. Mietitäänpä mitä se on rahassa....sata euroa eli kuusisataa markkaa menee korttien postitukseen hyvin äkkiä ja kortit päälle. Toki on hieno ele lähettää tervehdyksiä, mutta pikkuhiljaa pitäisi listaa oppia karsimaan. Katsotaan nyt kuinka pitkälle rahkeet riittää.

Edit 1. Tuossa vain luettelin, että mitä tykötarpeita olen kortteihini käyttänyt, mutta se extra puuttui eli kimalteet. Maiju sanoo aina, että kortti on keskeneräinen, jos siinä ei ole kimalletta...joten valmiita näiden pitäisi olla, mutta kimalle ei välttämättä näy kuvissan oikein hyvin.