Tänään oli aamusta sellainen päivä, että tuntui ettei postilaatikostakaan nykyään mitään muuta tule kuin laskuja. Tili tuli- tili meni, mutta minkäs teet... Muutaman tunnin urakka taisi tulla, kun näpräsin vinon pinon kanssa ja sain kuin sainkin maksut suoritettua. Se kai sitten on pääasia, että joku painaa niska limassa töitä ja kaikki rahat menevät sitten laskuihin. Sitten edelleen taas töitä ja tienaamaan seuraavan kuun laskuihin. Tällaistahan tämä arki on, mutta onneksi pian tulee hieman veronpalautuksia, jotta saa jouluksi jotain herkkua pöytään ja muutaman lahjankin ostettua pikkuisille.

Tänään siis Posti-Pate yllätti iloisesti Sopi vielä hyvin tähän masentavan harmaaseen ja sateiseen päivään. Tällaisia ihanuuksia voitin Niksun blogiarvonnassa:

1080523.jpg

Kiitos paljon Niksulle ihanasta palkinnosta. Paketissa oli arkki 3D-kuvia sekä pirteän värisiä tarrakirjaimia. Lisäksi voisin rakentaa vaikka pienen joulukalenterin, kun ohessa oli arkki tähtikuvioisia numeroituja tarroja. Lisäksi Niksu oli laittanut pakettiin kauniita, erilaisia taustakartonkeja. Paketissa oli myös pari jouluisen näköistä pussukkaa. Olen vähän huono näissä kielissä, mutta ymmrsin kyseessä olevan jotain hajustetta. Pusseja voi kai laittaa hajustamaan esim. vessaan, makkariin ja tupakkatiloihin ym. Eiköhän näillekin paikka löydy. Vaatehuoneeseenkin voisi ehkä laittaa vähän joulun tuoksua.
Kauniit Onnittelutkin tuli pupukortin kera. Ei tästä paljon päivä enää parane. KIITOS!

Edit:
Ohhoh...Ihan meinasin unohtaa kommentoida, että sainhan Niksulta myös kauniita pieniä tarrallisia koriste-enkeleitä. Anteeksi kun jäi aiemmin mainitsematta...niin innoissani kirjoitin tästä piristyspaketistani.