Olin siis eilen Maijulla leimaamassa kuvia, muutaman muun innokkaan askartelufanin kanssa. On mukavaa, kun voi näin lainata toisten leimasimia ja saa hieman vaihtelua kortteihinsa.

Tällaisia harjoittelukuvia tuli tehtyä:

1507402.jpg

Muutaman onnittelutekstinkin leimasin, sillä niistä on välillä pulaa. Toki sitä voi itsekin tekstailla, mutta ehkä painettu teksti on mielestäni kuitenkin siistimpi. Nämä väritykset ovat vielä hieman hakusessa ja vaativat pientä harjoittelua. Maijulla oli kyllä hyvä välineet ja värit. Paremmat kuin itselläni, joten piti urakalla värittää kuvia kylässä.

1507434.jpg

Muutaman Mangoliakuvan leimasin Maijun leimalla, sekä possuja, siilejä ym. kivoja kuvia.

Itselläni on joitain tavallisia akvarellikyniä, mutta löysin askartelukaapista tällaisia ja luulisi näiden käyvän myös tähän värittämiseen:

1507445.jpg

Jossain vaiheessa olen ostanut nämä akvarellipalettivärit taulumaalausta varten. Kaikkea kun tulee kokeiltua, mutta samalla laillahan nämä toimisivat myös vesisäiliöpensselillä maalatessa akvarellilehtiölle laimatuissa kuvissa....ainakin luulisi.

1507450.jpg

Tällaisessa rasiassa nuo väripaletit ovat ja merkkikin on varsin laadukasta.

Kirpparilta olen löytänyt jossain vaiheessa tällaisia kyniä ja nekin näyttivät toimivan yhdessä tuon vesisäiliösiveltimen kanssa.

1507457.jpg

Vähän vajavainen pakkaus noita kyniä, tässä rasiassa on, sillä kirppikseltä ostettuna ei aina välttämättä sisältö ole täydellinen.

1507464.jpg

Nämä ovat Color'artin vesiliukoisia kyniä.
Varmaan löytyy monen moisia kyniä, joilla noita leimasinkuvia voi maalailla. Aina oppii jotain uutta, kun pääsee hieman kurkistamaan toisten, kokeneempien harrastajien maailmaan.

Oli vallan mukava päivä, eikä yksinolokaan tuntunut kovin yksinäiseltä, kun vaan jaksaa lähteä liikkeelle. Kiiruhdin bussille, jotta ehtisin kotiin katsomaan odotettua tanssiohjelmaa. Bussi tulikin odotettua aiemmin ja olin Maijun nurkilla mäen notkelmassa ja harmittelin, että en pääse juoksemaan. Yritin, mutta en pysty...tulee tosi ahtiaarimainen olotila, kun jalat eivät toimi kuten pitäisi. Onneksi bussiin oli menijäitä ja kuskikin taisi säälistä odottaa minua, kun mietti ehkä, että miksi en juokse ja huiskuttelen, että odottaa. Olin vallan hengästynyt bussiin päästyäni, vaikka ehkä näytti siltä, että löntystelen hitaasti. Onneksi ehdin kotiin seuraamaan alusta "Tanssii tähtien kanssa". Sanoinkin, että jos nyt kaikkonen ei tipu, niin minä kaikkoa ohjelman äärestä. Nyt on finaaliväki kasassa ja katsotaan kuka heistä on se voittoisin pari. Mieskin tuli kesken ohjelman jo kotiin mökkireissulta ja "rauhaisa" yksinelo päättyi tältä erin.