Parempi myöhään, kuin ei silloinkaan...

Tänään vasta eli hieman viime tippaan tein jokusen ystävänpäiväkortin, jotka lähtevät vasta huomenissa Posti-Paten matkassa maailmalle. Ystäviä olisi enemmän kuin kortteja pystyn laittamaan. Nämä kortit tein muutamalle läheiselle ystävälle ja lisäksi sellaisille ystäville, jotka tarvitsevat kaikista eniten sitä muistamista. Aina on vaan hieman huono omatunto, kun listaa pitäisi jatkaa, mutta rahat eivät riitä monen kortin postittamiseen tällä hetkellä. Osan lähetän sitten teksarimuodossa kännykällä.

Tässä ystävänpäiväkortti mallejani: :

390595.jpg

Kukkakortteja tein yhdestä boodista 3D-tekniikalla. Olin ostanut boordia kirpparilta ja kokeilin miten ruusujen teko onnistuu. Boordissa oli ainakin neljä erilaista ruusukuviota, joten piti leikata aina pätkä pois, jotta sai samanlaisesta ruususta leikattua osia.Kirpparilta olen ostanut muös tuota rosaa nauhaa. Tuo koirakortti on on tehty myös boordianauhaa ja jotain valmista 3D-aiheista koiraa apuna käyttäen. Maijulta ostin tarranauhoja tulevaa käyttöä varten ja sieltä löytyikin sydänaiheista ääriviivatarraa.

390596.jpg

Nämä kortit on tehty myös tapettiboordista. Ostin Ruotista noita kuvia, eli siinä on vanha "perhekuva". Pinkkejä sydämiä sain pikkutytöiltä, kun olisivat heittäneet ne roskiin. Tekstit ovat niistä kirpparilta ostetuista siirtokirjaimista. Ne ovatkin käteviä tällaiseen korttien "tekstaukseen".

390598.jpg

Pandurosta ostettua decopaperia, boorditapettia ja ääriviivatarroja.

390599.jpg

390600.jpg

Tässä vielä kaksi korttia joissa on ääriviivatarrojen lisäksi boordista leikattuja ruusuja  ja taustalla sitä rosaa nauhaa. Kartongit olen ostanut Lidlistä joskus jostain tarjouksesta. Ne ovat olleet sellaisessa lehtiössä ja leikkasin mallin mukaan taitettavat korttipohjat.