Ehdin kovin jo harmitella turhaan peruttuja poliklinikka-aikoja. Kuulokeskukseen sain puhuttua sairaalasta jo peruutetun aikani takaisin. Jee, muuten olisi pitänyt odotella pari kuukautta kauemmin uutta aikaa. Hammaslääkäriaika sekä poliklinikka-aika sairaalaan osui lähes samaan aikaan. Olisi tullut turhaa paniikkia pitää molemmat ja kiirehtiä paikasta toiseen, eikä varmuudella olisi voinut tietää ehtiikö hammaslääkäriin. Sain siirrettyä aikaani kolmella viikolla. Ei paljon haittaa tässä konkurssissa.Uusien antibiottien tehosta ei vielä tiedä. Toivotaan niiden auttavan.

Tänään olen roikkunut puhelimessa ja työstänyt Liiton vertaistukimateriaalia. ... ja villakoiria vilisee pitkin kämppää. hau-hau

Laitoinpa tuon Bake&Partyn sivuston linkinkin. Olimme viime lauantaina kakkukutsuilla eli kakkuvuokien, pursottimien sekä muiden upeiden tuotteiden esittelytilaisuudessa. Koristelimme upean nallekakun ja päällepäätteeksi pääsimme maistelemaan sen herkullisesta mausta. Korttigalleria-sivustolta voi käydä vaikka vilasemassa tekelettämme ja tuolta Bake&Party-sivustolla voi tutustua systeemiin.