Valokuvatorstain 75. kuvahaaste on "Kipupiste".

1216219.jpg

Eihän tämä järin kaunista katseltavaa tietenkään ole, mutta kun kerran haastettiin, niin tässäpä tämä. Tästä on tullut viimeaikoina varsinainen kipupiste, niin fyysiesti  kuin henkisestikin.
Kaupunki säästä ja priorisoi. Keskussairaala säästää ja priorisoi. Yhteiskunnalla ei ole enää halua, eikä aikaa, eikä rahaa puuttua näihin "vähäpätöisiin" ongelmiin. Täytyy olla todellinen sairaus, jota hoidetaan. Nyt on hoitoni tässä tapauksessa lopetettu, resurssipulan vuoksi. Tästä tulee pikkuhiljaa jo uusia kipupisteitä eli päänsärkyä, että mitä sitten kun tulehdus iskee? Tämä on siis tällä hetkellä, ihan sanan varsinaisessa merkityksessä, oma kipupisteeni.
...ja nyt se koira on älähtänyt, johon kaikka on kalahtanut. Asiasta puhutaan vielä.

Edit 17.1.2008, klo 18:20:
Moni on ihmetellyt, että mitä kummaa kuvassa on? Selvennys niille, jotka eivät ole lukeneet viimeaikaisia postauksiani tästä kipupisteestä. Kuvassa on jousihoidolla oikastavaa kynttä. Jousen on tarkoitus oikaista sisäänpäin kasvavan kynnen kasvusuuntaa. Kynnen kasvaessa nahan alle, on edessä tulehdusriski ja nyt tämä hoito on lopetettu osaltani resurssipulan vuoksi.