Innostuin maalaamaan näitä punatulkkutauluja.

Tässä kolme erinäköistä punatulkkua maalattuina akryylimaaleilla, Maijun roskakoriin aiotuille puulevyille. Tosiaan täytyy sanoa, että toisen roska on toisen aarre. Olisin kernaasti huolinut tällaisia puulevyjä runsain mitoin enemmänkin. Näihin oli mukava maalata tai harjoitella. Tämä maalaamiseni on vähän sellaista opettelua ja huvin vuoksi kokeilua.

Koivuiselle levylle maalattu punatulkku.

Versio 2, punatulkusta koivulevylle maalattuna.

Versio 3, jonka tein aivan ensimmäisenä...jo muutama viikko sitten. En tiedä mitä puuta tämä on, mutta siinä on ruskeaa rosopintaista kuorta. Selvisi, että puulevyt on tilattu aikoinaan Saksasta, kun kyselin Maijulta, että mistä hän on niitä "roudannut". Siis niitä ei ole kotometsästä roudattu....joten voi olla jotain muuta kuin suomalainen puulaatu. Tämän taulun maalasin taidekerhossa, jossa olen nyt tauon jälkeen käynyt muutaman kerran. Siellä ei tosin ole opettajaa, vaan maalailemme, piirrämme ja nauramme ihan vaan keskenämme.

Enää on pari laattaa jäljellä. En ole vielä päättänyt mitä niihin maalaisin. Lintukirjat ovat jääneet mökille, joten ihan "omasta päästä" en osaa mitään lintua hahmotella levyille. Pitänee olla kyllä vähän mallia.